Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ролер масажний FLEX BAR FI-0897 Pink/Violet

Код товару: 182097
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Zelart
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Масажири Ролер масажний FLEX BAR FI-0897 Pink/Violet

Бажаєте забезпечити собі спортивне довголіття, зберігши рухливість та функціональність м'язів? Тренуйтеся з масажним ролером для занять йогою EVA FI-0897.

Ціна: 798 грн
шт

Опис товару Ролер масажний FLEX BAR FI-0897 Pink/Violet

 Призначення

Масажний ролер позиціонується як інвентар для занять йогою та пілатесом, проте він знайшов своє застосування і в інших видах спорту. Крім того, що тренування з ним розвивають почуття рівноваги, гнучкість і загальну функціональність людини, ролер благотворно впливає на м'язові волокна і сполучні тканини. Вправи з ним роблять їх еластичнішими і рухливішими, перешкоджає утворенню спайок, також вони не дають застоюватися лімфі і покращують кровотік.
 
Нормальне функціонування тканин та кровоносної системи може погіршитися внаслідок серйозних навантажень, травм або малорухливого способу життя. Тому роллер нагоді як досвідченому пауерліфтеру,працюючому з незначною вагою, так і офісному працівнику, який весь день проводить за столом і тільки планує зайнятися спортом.
 
Опис
Роллер має форму циліндра з рівномірно розташованими по всій поверхні поздовжніми ребрами – у поперечному перерізі він нагадує шестірню з округлими зубами. Саме вони і чинять тиск, впливаючи на глибоко лежачі тканини тіла. Оптимальні довжина та діаметр забезпечують користувачеві стійкість під час тренувань. Для виготовлення ролера застосовують високоякісний пружний етиленвінілацетат (EVA), стійкий до багаторазових деформацій. Він не вбирає вологу та запахи, легко миється, що важливо з поглядугігієни.
 
Як використовувати
Користуватися ролером дуже просто. Як приклад можна розглянути одну з найпоширеніших вправ. Ляжте обличчям вгору, зігнувши коліна, поставте ноги на підлогу і, спершись лопатками на ролер, підніміть корпус над підлогою. Покладіть кінчики пальців на потилицю або схрестіть руки перед грудьми і повільно котитесь по ролику спиною від плечей до попереку. Можна зосередитися на різних частинах спини – спочатку опрацювати її верхню частину, потім середню і, нарешті, поперек. За таким же принципом можна опрацювати й решту м'язів тіла.
 
Переваги:
Вправи з ролером надають позитивний вплив на загальнурезультативність практично у всіх спортивних дисциплінах.
Може використовуватись у спортзалі або в домашніх умовах, майже не займає місця та легко підтримується у чистоті.
Виготовлений із високоякісних матеріалів, тому стійкий до зносу і не втрачає своєї первісної форми.

Ролер масажний FLEX BAR FI-0897 Pink/Violet Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ролер масажний FLEX BAR FI-0897 Pink/Violet в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Масажири купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Масажири и купити Ролер масажний FLEX BAR FI-0897 Pink/Violet в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ролер масажний FLEX BAR FI-0897 Pink/Violet

Тип Роллер
Довжина Довжина: 40см
Діаметр: 4,8мм
Забарвлення Pink\Violet
Матеріал Етиленвінілацетат (EVA)
додаткові характеристики Призначення: для міофасціального масажу, занять йогою та пілатесом.

* Технічні характеристики Ролер масажний FLEX BAR FI-0897 Pink/Violet можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ролер масажний FLEX BAR FI-0897 Pink/Violet

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ролер масажний FLEX BAR FI-0897 Pink/Violet

Код товару: 370092
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 370094
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 370097
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →