Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ролер для занять йогою та пілатесом Point Diamond Pattern l-45см FI-0458 Pink

Код товару: 182076
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Zelart
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Масажири Ролер для занять йогою та пілатесом Point Diamond Pattern l-45см FI-0458 Pink

Хочете, щоб ваші тренування приносили вам лише задоволення, хребет став максимально гнучким, а про м'язовий біль ви знали лише теоретично? Робіть вправи з роллером для занять йогою та пілатесом.

Ціна: 1032 грн
шт

Опис товару Ролер для занять йогою та пілатесом Point Diamond Pattern l-45см FI-0458 Pink

 Призначення

Використовувані в пілатесі та йозі для розвитку почуття рівноваги, гнучкості та зняття напруги, ролери настільки ефективні, що зараз складно назвати спортивну дисципліну, в якій ними не користуються. Борці, штангісти, легкоатлети – у всіх у тренувальному комплексі є вправи з ролером.
 
Значні фізичні навантаження і травми можуть призвести до того, що м'язи і сполучні тканини (фасції) втратить свою еластичність, а це часто тягне за собою хворобливі відчуття та скутість рухів. Ролер, чинячи глибокий тиск на тканини тіла, допомагає уникнути всіх цих проблем, сприяє покращенню кровообігу та відновленню м'язів, покращуєприплив крові до хребетної області.
 
Опис
Основною ролера служить трубка з високоякісного пластику, що відрізняється високою міцністю. Зверху вона покрита пружним етилвінілацететом (EVA), з якого сформовані численні шипи, що рівномірно покривають весь ролер. Саме вони і надають точковий вплив на м'язи та фасцію. Вони досить жорсткі, щоб глибоко проникати в тканини, але при цьому досить м'які, щоб не травмувати їх.
 
Як тренуватись
Щоб зняти напругу з хребта, ляжте обличчям вгору на ролер, помістивши його між лопатками (вздовж хребта). Зігнувши ноги, упріться ступнями в підлогу. Витягніть руки в сторони, ірозслабте м'язи спини. Тримайте розтяжку протягом 30 секунд.
 
За допомогою роллера можна працювати над мускулатурою всього тіла. Як приклад можна розглянути вправу для такого великого м'яза як квадрицепс. Ляжте обличчям вниз, спершись на підлогу передпліччям, схрестіть ноги і покладіть під стегно нижньої роллер. Утримуючи тіло горизонтально підлозі, рухайтеся туди-сюди, дозволяючи роллеру масажувати квадрицепс. Повторіть інші ноги.
 
Переваги:
Сприяє якнайшвидшому відновленню м'язів після важких тренувань.
Має компактні розміри, тому зручний у зберіганні та транспортуванні.
Підійде користувачам з різним фізичним рівнемпідготовки.

Ролер для занять йогою та пілатесом Point Diamond Pattern l-45см FI-0458 Pink Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ролер для занять йогою та пілатесом Point Diamond Pattern l-45см FI-0458 Pink в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Масажири купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Масажири и купити Ролер для занять йогою та пілатесом Point Diamond Pattern l-45см FI-0458 Pink в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ролер для занять йогою та пілатесом Point Diamond Pattern l-45см FI-0458 Pink

Тип Роллер
Довжина d-14см
Забарвлення Pink
Матеріал етиленвінілацетат (EVA)

* Технічні характеристики Ролер для занять йогою та пілатесом Point Diamond Pattern l-45см FI-0458 Pink можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ролер для занять йогою та пілатесом Point Diamond Pattern l-45см FI-0458 Pink

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ролер для занять йогою та пілатесом Point Diamond Pattern l-45см FI-0458 Pink

Код товару: 197698
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 197704
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 197705
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →