Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ringel Canella RG-1100-28

Код товару: 173676
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ringel
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Каструлі Ringel Canella RG-1100-28

Діаметр – 28 см, серія – Canella, тип – сковорідки традиційні, сумісність з джерелами тепла – всі види плит, матеріал корпусу – алюміній, кришка – ні, матеріал ручки – бакеліт, можна мити в посудомийній машині.

Ціна: 1118 грн
шт

Опис товару Ringel Canella RG-1100-28

Кожна господиня мріє про сковороду, на якій не пригорятиме їжа, можна приготувати смачну та корисну їжу з мінімальним використанням олії або обійтися без неї взагалі. Зверніть увагу на сковороду моделі Ringel Canella RG-1100-28. Її діаметр становить 28 см, а глибина 7 см, що дозволить вам легко смажити, гасити або варити улюблену їжу. Дана модель сковороди виготовлена ​​з високоякісного алюмінію, а антипригарне покриття виконане з надійного тефлону, який безпечний для здоров'я. Завдяки цьому, ви з легкістю можете тішити себе та своїх близьких корисною та смачною їжею. Зручна гумова бакелітова рукоятка надійно кріпиться на болтах. Сковороду Ringel Canella RG-1100-26 надзвичайно легко доглядати, її можна мити як руками, так і в посудомийній машині. І що важливо, вона підходить для використання абсолютно на всіх видах плит.

 

Ringel Canella RG-1100-28 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ringel Canella RG-1100-28 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Каструлі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Каструлі и купити Ringel Canella RG-1100-28 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ringel Canella RG-1100-28

Діаметр 28
Тип сковорода звичайна
Форма кругла
Матеріал корпусу алюміній
Матеріал пера бакеліт
Кришка ні
Сумісність з джерелами тепла всі види плит
Забарвлення чорний
Внутрішнє антистильне покриття є
Країна-виробник товарів Китай
Можна промивати в посудомийній машині так
Знімна ручка є

* Технічні характеристики Ringel Canella RG-1100-28 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ringel Canella RG-1100-28

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ringel Canella RG-1100-28

Код товару: 251342
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 329504
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →