Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Тример Riga BK 52-5950 (3 насадки)

Код товару: 230265
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Riga
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Тримери та мотоцикли Тример Riga BK 52-5950 (3 насадки)

Тип Бензинові Особливості Плечовий ремінь Регулювання висоти ручки

Ціна: 2494 грн
шт

Опис товару Тример Riga BK 52-5950 (3 насадки)

 У літній сезон необхідно очищати прилеглі до доріг території від бур'янів, трави та чагарників. Для цього можна використовувати професійну мотокосу RIGA BK 52 5950. Вона нещодавно з'явилася на ринках України і вже завоювала популярність, як надійний та високопродуктивний механізм. У прямій порожній штанзі розташований вал з розпеченого заліза, на кінці якого є шліци. На них надягають сталеві диски для скошування. Штанга та вал з'єднана з двотактним бензиновим двигуном через високоміцний кутовий редуктор, який включається за допомогою муфти. Вона має спеціальні антифрикційні накладки, які унеможливлюють пробуксування валу. Елементи управління механізмом знаходяться направому боці зручної рукоятки. У цьому акселератор має захист від випадкового натискання. Паливний бачок ємністю 1.2 л виконаний із напівпрозорого пластику, що дозволяє візуально контролювати витрату бензину. Щоб уникнути випадкового пошкодження, на бак встановлені міцні захисні екрани. Двигун має кований коленвал та шатун, що значно збільшує його ресурс. Хромовані стінки циліндра забезпечують мінімальне зношування та оптимальну витрату палива. Двигун запускається дуже легко за допомогою ручного стартера. Для скошування трави використовується високоміцна волосінь, яка поступово змотується за допомогою напівавтоматичної котушки. Широкий плечовий ремінь забезпечуємінімальна дія ваги коси на хребет оператора. Для того, щоб ціна виробу відповідала підвищеному попиту, виробник використовує високоміцні композитні матеріали та комплектуючі від перевірених виробників.

Тример Riga BK 52-5950 (3 насадки) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Тример Riga BK 52-5950 (3 насадки) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Тримери та мотоцикли купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Тримери та мотоцикли и купити Тример Riga BK 52-5950 (3 насадки) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Тример Riga BK 52-5950 (3 насадки)

Огляд Бензинові
Тип Мотокоси
Об'єм двигуна 52 см.куб.
Обсяг паливного бака 1.2 л
Система різання волосінь, ніж
Вага 7 кг

* Технічні характеристики Тример Riga BK 52-5950 (3 насадки) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Тример Riga BK 52-5950 (3 насадки)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Riga BK 52-5950 (3 насадки)

Код товару: 207303
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 314550
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 336901
На замовлення, 1-3 дні
Forte ЕМК-361 2967 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →