Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Тример Revolt GT5000

Код товару: 242705
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Revolt
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Тримери та мотоцикли Тример Revolt GT5000

Потужна мотокоса з двотактним мотором потужністю 4,4 кВт оснащена всією необхідною комплектацією, а саме посиленою котушкою, побідитовим та трилопатевим ножами.

Ціна: 4085 грн
шт

Опис товару Тример Revolt GT5000

Потужна мотокоса з двотактним мотором потужністю 4,4 кВт оснащена всією необхідною комплектацією, а саме посиленою котушкою, побідитовим та трилопатевим ножами. Мотокоса призначена для великих навантажень, про що говорить потовщений вал і поршнева група. З мотокосою комфортно працювати за рахунок антивібраційної ручки, а так само зручним ременем на плечі який одягається на два плечі. Інструмент на ринку України вже три роки, за свій час завоював довіру клієнтів якістю складання та комплектуючих деталей, а також надійністю в експлуатації, що підтверджується гарантією на інструмент на строк 2 роки. На етапі виробництва мотокоси перевіряються виробником на справність. Мотокоса відправляється до вас вже перевірена заводом.

Тример Revolt GT5000 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Тример Revolt GT5000 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Тримери та мотоцикли купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Тримери та мотоцикли и купити Тример Revolt GT5000 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Тример Revolt GT5000

Огляд мотокоса
Тип Бензинові
Влада 5000Вт
Об'єм двигуна 52 куб см
Обсяг паливного бака 1.2 л
Система різання Лісочка
Ніж
Вага 7 кг

* Технічні характеристики Тример Revolt GT5000 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Тример Revolt GT5000

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Revolt GT5000

Код товару: 175104
На замовлення, 1-3 дні
Werk WB-4500 4128 грн
Код товару: 126081
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 307145
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →