Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Плойка Revlon RVDR5279UKE

Код товару: 324743
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Revlon
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Прилади для укладання волосся Плойка Revlon RVDR5279UKE

Плойка Revlon RVDR5279UKE - пристрій, який дозволить вам одночасно сушити та завивати волосся! Ідеально підходить для всіх, хто піклується про здорове волосся, повне блиску та об'єму.

Ціна: 2580 грн
шт

Опис товару Плойка Revlon RVDR5279UKE

Плойка Revlon RVDR5279UKE - пристрій, який дозволить вам одночасно сушити та завивати волосся! Ідеально підходить для всіх, хто піклується про здорове волосся, повне блиску та об'єму.
 
Укладання під час сушіння
Після миття голови у вас мало часу на створення гарної зачіски? Зі щіткою-феном Revlon ви не тільки висушите волосся, але і покладете його! Кругла щітка дозволяє укладати пасма чудовими хвилями і піднімає волосся біля коріння.
 
Титанове покриття
Наконечник Revlon RVDR5279UKE покритий титановим покриттям, яке рівномірно розподіляє тепло, запобігаючи перегріву частин пасм. Завдяки цьому ви можете швидко та безпечно укладати волосся так, як вамподобається.
 
Поворотний кабель
Більше ніяких обмежених рухів і ніякого намотування шнура на руку під час сушіння та укладання волосся. Фен оснащений кабелем, що обертається, який не сплутується.
 
Інноваційний та простий у використанні:
  • Функція іонізації - зробить ваше волосся не тільки здоровим і м'яким, але і більш слухняним і вільним від статичної електрики. Генератор, що виробляє негативні іони, дуже впливає на стан волосся.
  • Функція холодного обдування - відмінно закріплює зачіску після сушіння волосся. Тепер ваша зачіска довше триматиме форму.
  • Контроль повітряного потоку – відрегулюйте температурусушіння відповідно до типу волосся та зачіски, які ви хочете отримати найкращий результат. Триступінчасте регулювання робить фен-щітку Revlon універсальним приладом.

Плойка Revlon RVDR5279UKE Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Плойка Revlon RVDR5279UKE в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Прилади для укладання волосся купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Прилади для укладання волосся и купити Плойка Revlon RVDR5279UKE в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Плойка Revlon RVDR5279UKE

Тип Фен-щітка
Кількість режимів 3
Потужність 800 Вт
Матеріал покриття Титан
Довжина мережевого шнура 3 м
Особливості Обертання шнура на 360 градусів
Тип живлення: мережа 220 В
Режими та функції Іонізація
Подача холодного повітря
Колір червоний
Вага 741 г

* Технічні характеристики Плойка Revlon RVDR5279UKE можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Плойка Revlon RVDR5279UKE

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Revlon RVDR5279UKE

Код товару: 109581
На замовлення, 1-3 дні
Remington S8598 2623 грн
Код товару: 234233
На замовлення, 1-3 дні
Remington CI91AW 2623 грн
Код товару: 83507
На замовлення, 1-3 дні
Rowenta SF 7660 2666 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →