Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Електробритва Remington XR 1500

Код товару: 328185
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Remington
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електробритви чоловічі Електробритва Remington XR 1500

Ідеально гладка стрижка знову у моді. Завдяки нашій інноваційній бритві для голови RX5 Ultimate Series XR1500, ви зможете досягти чудових результатів за лічені хвилини! 5 ріжучих головок здатні поголити всю голову менше ніж за 5 хвилин.

Ціна: 3913 грн
шт

Опис товару Електробритва Remington XR 1500

 RX5 Ultimate Series забезпечує на 60% більше охоплення завдяки круговим і лінійним рухам, що робить процес гоління голови неймовірно швидким і простим. Плаваюча голівка та гнучкі леза адаптуються до кожного контуру голови для максимально простого та комфортного гоління голови.

 
Бритва RX5 забезпечує максимальний контакт зі шкірою та стрижку до 0,2 мм. Таке гоління ближче, ніж зі стандартним триммером без насадки, що дає справді гладкі результати.
 
Крім того, пристрій має підвищену автономність, одна зарядка забезпечує до 50 хвилин роботи акумулятора, чого вистачить до місяця використання.
 
Прилад розроблений зі спрощеною системою очищення, бритва має спеціальну кишеньку для зістриженого волосся під ріжучим блоком. А 100% водонепроникність дозволяє просто зняти ріжучий блок та промити бритву під водою для підтримки її в чистоті.

Електробритва Remington XR 1500 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Електробритва Remington XR 1500 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електробритви чоловічі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електробритви чоловічі и купити Електробритва Remington XR 1500 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Електробритва Remington XR 1500

Система для гоління
Роторная
Система живлення Аккумулятор
Кількість головок для гоління 5
Тример Выдвижной
Особливості Возможность влажного бритья
Индикатор уровня зарядки, Плавающая головка, Влагозащита

* Технічні характеристики Електробритва Remington XR 1500 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Електробритва Remington XR 1500

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Електробритва Remington XR 1500

Код товару: 138731
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 360298
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 361977
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →