Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Плойка Remington S9100B

Код товару: 154891
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Remington
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Прилади для укладання волосся Плойка Remington S9100B

Мінімальна температура нагріву: 150 °C; Тип: Побутовий; Потужність: 52 Вт; Кількість температурних режимів: 10; Покриття нагрівного елемента: Кераміка; Функції: Захист від перегріву;

Ціна: 2709 грн
шт

Опис товару Плойка Remington S9100B

 Випрямляч для волосся Remington S9100B PROLUXE MIDNIGHT EDITION варто купити шанувальникам якісної та вишуканої техніки з преміальним дизайном та максимальною функціональністю. Компактний і простий у використанні стайлер дозволить в домашніх умовах досягти салонних результатів. Робочі пластини виконані із спеціальним керамічним покриттям. Це забезпечує максимально гладке ковзання по волоссю і оберігає його від ламкості та пошкоджень. Зручне утримання створює наявність термоізольованого наконечника. При невеликих зовнішніх розмірах пластини виконані збільшеного формату. Довжина робочої частини досягає 110 мм, що дозволяє за один прохід укласти більший об'єм волосся. Це не тількизначно зменшує часові витрати, але також зменшує час впливу гарячого на волосся.

 
Стайлер Remington S9100B PROLUXE MIDNIGHT EDITION відрізняється оптимальним співвідношенням ціни та якості. Недорогий пристрій дозволить створювати стильні укладання професійного рівня. Праска оснащена зрозумілим і простим у застосуванні електронним дисплеєм. За допомогою панелі керування можна швидко встановити робочу температуру. Залежно від типу та стану волосся, а також потрібного кінцевого результату, вибрати температурний режим можна з 10 варіантів від 150 до 230 градусів. Після вибору робочої температури панель блокується, щоб уникнути випадкових змін.

Плойка Remington S9100B Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Плойка Remington S9100B в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Прилади для укладання волосся купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Прилади для укладання волосся и купити Плойка Remington S9100B в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Плойка Remington S9100B

Тип Випрямляч
Максимальна температура нагріву 230 С
Кількість режимів 10 шт
Потужність 52 Вт
Керамічне покриття насадок Є
Матеріал покриття Поворот шнура на 360°, Термоізольований наконечник
Довжина мережевого шнура 3 м
Захисний замок Є

* Технічні характеристики Плойка Remington S9100B можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Плойка Remington S9100B

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Remington S9100B

Код товару: 88896
На замовлення, 1-3 дні
Rowenta SF 7510 2795 грн
Код товару: 149377
На замовлення, 1-3 дні
Remington S6606 2795 грн
Код товару: 326443
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →