Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Плойка REMINGTON S7350

Код товару: 146154
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Remington
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Прилади для укладання волосся Плойка REMINGTON S7350

Мінімальна температура нагріву: 140 °C; Тип: Побутовий; Кількість температурних режимів: 10; Розмір пластин: 110х50 мм; Покриття нагрівного елемента: Кераміка; Функції: Автовідключення, Швидке нагрівання;

Ціна: 1935 грн
шт

Опис товару Плойка REMINGTON S7350

Щипці-випрямляч Remington S7350 Wet2Straight зарекомендували себе як універсальний пристрій, який не просто витягає волосся, а й повністю замінює фен. Тепер достатньо промокнути волосся сухим рушником і скористатися стайлером для сушіння та укладання одночасно. Керамічні пластини дбайливо висушують волосся, роблячи його гладким і шовковистим, а спеціальні отвори відводять утворюється в результаті сушіння пар. Більше немає необхідності купувати кілька приладів одночасно або навантажувати повну валізу у відпустку, про все, що пов'язано з волоссям потурбується Remington S7350 Wet2Straight.
 
Стайлер Remington S7350 Wet2Straight підходить для волосся різної довжини та об'єму. Плаваючі пластини та збільшенаплощу впливу надійно утримують широкі пасма, фіксуючи, але не передавлюючи їх. Додаткове просочення марокканським аргановим маслом та вітаміном Е дає їм живий блиск і здоровий насичений колір.
 
Якщо ви занадто поспішали і ненароком залишили щипці увімкненими, вбудована система захисту вбереже їх і весь будинок. Стайлер вимкнеться через 60 хвилин з моменту початку роботи і чекатиме власницю в холодному стані. Для забезпечення збереження щипців та підтримки пластин в ідеальному стані передбачено спеціальний термостійкий чохол.

Плойка REMINGTON S7350 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Плойка REMINGTON S7350 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Прилади для укладання волосся купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Прилади для укладання волосся и купити Плойка REMINGTON S7350 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Плойка REMINGTON S7350

Тип Стайлер
Максимальна температура нагріву 140 – 230 °C
Кількість режимів 10 шт
Керамічне покриття насадок Є
Матеріал покриття Сушіння волосся Функція підвищення температури Функція блокування температури Для вологого або сухого використання
Довжина мережевого шнура 2.5 м
Особливості 110х50 мм
Час нагріву 15 сек

* Технічні характеристики Плойка REMINGTON S7350 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Плойка REMINGTON S7350

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на REMINGTON S7350

Код товару: 94514
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 104469
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 136983
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →