Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Плойка Remington S 2880

Код товару: 71427
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Remington
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Прилади для укладання волосся Плойка Remington S 2880

Потужність: 15 Вт Особливості: обертання шнура, наконечник, що не нагрівається Тип: випрямляч Матеріал покриття пластин/насадок: кераміка Зачіски: для гладкої зачіски.

Ціна: 1247 грн
шт

Опис товару Плойка Remington S 2880

 Ефективне випрямлення волосся без їх пошкодження забезпечить чудова модель Remington S2880. Даний пристрій дозволить в домашніх умовах зробити ідеальне укладання, впоравшись з неслухняним волоссям, а також зробити романтичну зачіску з локонами. Цей випрямляч зовсім не пересушує волосся, не пошкоджує його структуру. Більше того, пропонована модель має функцію іонного кондиціювання, що благотворно позначиться на стані волосся жінки.

Remington S2880 нагрівається до максимальної температури всього за хвилину, про що повідомляє спеціальний світловий індикатор. Найвищий температурний показник для цього пристрою становить 210 градусів за Цельсієм. Його пластини виготовлені зкераміки, вони поступово притискають пасмо, м'яко випрямляючи її. Шнур живлення в цьому випрямлячі обертається навколо своєї осі, що унеможливлює ризик його заламування. Головною перевагою запропонованої моделі є її компактний розмір: загальна довжина випрямляча – 15 см. Цей пристрій зручно брати із собою у відрядження або у відпустку, тим більше, що в комплекті з ним пропонується термостійка сумочка.

Плойка Remington S 2880 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Плойка Remington S 2880 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Прилади для укладання волосся купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Прилади для укладання волосся и купити Плойка Remington S 2880 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Плойка Remington S 2880

Тип щипці
Максимальна температура нагріву 200
Кількість режимів 2
Потужність 15
Керамічне покриття насадок так
Матеріал покриття обертання шнура, що не нагрівається наконечник.
Довжина мережевого шнура 1.8 м
Особливості 6х1.2 см
Час нагріву 60 сек
Захисний замок є
Автоматичне вимикання є

* Технічні характеристики Плойка Remington S 2880 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Плойка Remington S 2880

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Remington S 2880

Код товару: 61514
На замовлення, 1-3 дні
Babyliss C325E 1290 грн
Код товару: 23803
На замовлення, 1-3 дні
Remington S1510 1333 грн
Код товару: 132249
На замовлення, 1-3 дні
BaByliss C319E 1333 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →