Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Електробритва чоловіча Remington R4000

Код товару: 161959
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Remington
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електробритви чоловічі Електробритва чоловіча Remington R4000

Плаваюча головка: Є; Час автономної роботи: 45 хв; Бритовна система: Роторна (обертальна); Спосіб гоління: Сухе/вологе; Кількість голів для гоління: 3; Живлення: Акумулятор;

Ціна: 2709 грн
шт

Опис товару Електробритва чоловіча Remington R4000

Шукаєте бритву, яка забезпечує максимальний контакт зі шкірою та повний комфорт гоління? Тоді Style Series R4 створена для вас!

Подвійний ряд лез забезпечує більший радіус дії, дозволяючи збривати більше волосків за один прохід. Антимікробне покриття допомагає захищати вашу шкіру і піклуватися про неї під час гоління, щоб ви могли почуватися добре щодня.

Розроблена, щоб повторювати контури вашого обличчя, R4 оснащена гнучкими лезами та поворотною головкою для максимального комфорту. Бритва також має ергономічний дизайн, що означає, що вона ідеально лежить в руці, щоб ви з упевненістю створювали свій стиль.

Якщо ви віддаєте перевагу ефекту триденної щетини, в комплектіє спеціальна насадка, яка одягається на головку для стрижки щетини.

Покращений відкидний триммер з лезами ComfortTrim дозволяє підстригати довгі волоски перед тим, як голитися, доглядати бакенбарди і створювати чіткі контури щетини або бороди.

R4000 працює автономно до 45 хвилин завдяки акумулятору. А спеціальний трирівневий індикатор рівня заряду повідомить вас, якщо його вичерпано, щоб ваша бритва завжди була готова діяти.

Бритва на 100% водонепроникна, а це означає, що ви можете використовувати її прямо в душі для швидкого і легкого гоління. Крім того, це полегшує очищення, адже тепер можна просто промити бритву під водою.

Електробритва чоловіча Remington R4000 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Електробритва чоловіча Remington R4000 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електробритви чоловічі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електробритви чоловічі и купити Електробритва чоловіча Remington R4000 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Електробритва чоловіча Remington R4000

Система для гоління Роторна
Система живлення Акумулятор
Кількість головок для гоління 3
Комплектація Є
Спосіб гоління Сухе
Робочий час від акумулятора 45 хв
Час зарядки акумулятора 240 хв
Дісплей Ні
Водонепроникний корпус Ні
Індикатор заряду акумулятора Є
Габарити 15 х 5.9 х 5.9 см
Вага Вага: 0.29 кг
Колір Чорний червоний

* Технічні характеристики Електробритва чоловіча Remington R4000 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Електробритва чоловіча Remington R4000

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Remington R4000

Код товару: 230367
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 138733
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 155363
На замовлення, 1-3 дні
Philips S3134/51 3268 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →