Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Електробритва чоловіча Remington PR 1355

Код товару: 161962
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Remington
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електробритви чоловічі Електробритва чоловіча Remington PR 1355

Брендована модель водонепроникної роторної бритви з акумуляторним живленням та плаваючою головкою із серії Manchester United Edition. Позиціонується як доступний продукт середньої цінової категорії, призначений для шанувальників британського футбольного клубу, які бажають придбати просту та універсальну електробритву. Завдяки фірмовій конструкції забезпечує максимально швидке сухе та делікатне вологе гоління.

Ціна: 3268 грн
шт

Опис товару Електробритва чоловіча Remington PR 1355

Функціональна бритва
Remington PR1355 POWER SERIES – чоловіча електробритва, зроблена з великою турботою до користувачів від компанії Remington. Така бритва призначена для сухого та вологого типу гоління. Серед багатьох її позитивних функцій важливо відрізнити її вологостійкість, таким чином її можна використовувати як у душі, так і на сухій шкірі. Remington PR1355 POWER SERIES – роторна бритва, вона складається з трьох плаваючих круглих головок, які в русі повторюють контури обличчя, що сприяє кращій якості гоління.

Важливі функції
Remington PR1355 POWER SERIES оснащена технологією ComfortPivot, це система, що амортизує, яка точно реагує на кожен контур обличчя, це робить процес гоління максимально комфортним. Ще одна технологія застосована в цій бритві – Active Contour, завдяки їй бритва адаптується під кожен вигин на обличчя чоловіка та видаляє волоски з ще чистішим результатом та комфортним переходом від обличчя до шиї.

.

Електробритва чоловіча Remington PR 1355 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Електробритва чоловіча Remington PR 1355 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електробритви чоловічі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електробритви чоловічі и купити Електробритва чоловіча Remington PR 1355 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Електробритва чоловіча Remington PR 1355

Система для гоління Роторна
Система живлення Мережа/акумулятор
Кількість головок для гоління 3 шт
Комплектація Є
Спосіб гоління Вологе/сухе
Робочий час від акумулятора 40 хв
Час зарядки акумулятора 4 год
Водонепроникний корпус Є
Колір червоний

* Технічні характеристики Електробритва чоловіча Remington PR 1355 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Електробритва чоловіча Remington PR 1355

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Remington PR 1355

Код товару: 71222
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 138732
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 360135
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →