Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Машинка для стрижки волосся Remington PG4000

Код товару: 154822
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Remington
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Машини для стрижки волосся Машинка для стрижки волосся Remington PG4000

Тип: Побутовий; Потужність: 3.2 Вт; Матеріал лез: Сталь; Кількість насадок: 9; Максимальна довжина зачіски: 20 мм; Мінімальна довжина зачіски: 0.2 мм;

Ціна: 1935 грн
шт

Опис товару Машинка для стрижки волосся Remington PG4000

 Набір для догляду за волоссям Remington PG4000 GRAPHITE SERIES варто купити для комплексного гігієнічного догляду за своїм тілом. Прилад дозволить не тільки виконувати класичну стрижку за допомогою тримера. Але також завдяки різним змінним насадкам доглядати за бородою, вусами, бровами, проводити гігієну носа, вух та тіла. Основна телескопічного типу насадка проста у регулюванні, за її допомогою можна виконати стрижку під задану довжину. Мінімальна довжина стрижки становить 2 мм, а максимальна довжина волосся досягає 20 мм. Ширина леза становить 30 мм, що є найбільш оптимальним для комфортної експлуатації.

 
Набір для догляду за волоссям Remington PG4000 GRAPHITE SERIES відрізняється оптимальнимспіввідношенням ціни, якості та функціональності. Компактні розміри поєднуються з функціональністю та універсальністю приладу. Для догляду за порожниною носа, вух та за бровами прилад оснащений спеціальною лінійною насадкою. Надання волоссю чітких, рівних ліній забезпечує детальну насадку - триммер. Доглядати щетину зручно за допомогою гребінця розміром 1,5 мм. Також за допомогою набору можна видаляти волосся на тілі завдяки двосторонньому тримеру та видалити щетину за допомогою мережевої насадки - бритви.
 
Функціональна універсальна машинка для стрижки має стильний, вишуканий дизайн. Продумана ергономіка дозволяє приладу зручно лягати до рук. Виконаний корпус із якіснихматеріалів з гарним зовнішнім виглядом та тривалим періодом використання. Леза для гладкого ковзання та безпеки виконані зі спеціальним графітовим покриттям. Тример працює в двох режимах: за допомогою електрокабелю від побутової електромережі та в автономному режимі завдяки наявності акумуляторної батареї.

Машинка для стрижки волосся Remington PG4000 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Машинка для стрижки волосся Remington PG4000 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Машини для стрижки волосся купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Машини для стрижки волосся и купити Машинка для стрижки волосся Remington PG4000 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Машинка для стрижки волосся Remington PG4000

Тип мотора Тример
Живлення Акумулятор
Автономний робочий час 60 хв
Час зарядки 600 хв
Кількість насадок 9 шт
Стрижка бороди Є
Довжина стрижки 20 мм
Встановлення довжини стрижки 0.2/20 мм
Покриття лез Нержавіюча сталь

* Технічні характеристики Машинка для стрижки волосся Remington PG4000 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Машинка для стрижки волосся Remington PG4000

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Remington PG4000

Код товару: 144429
На замовлення, 1-3 дні
ROWENTA TN1350F0 1978 грн
Код товару: 337520
На замовлення, 1-3 дні
Rowenta TN5221F4 1978 грн
Код товару: 161648
На замовлення, 1-3 дні
BaByliss E976E 2021 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →