Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Фен REMINGTON D5706

Код товару: 154825
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Remington
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Фени Фен REMINGTON D5706

Кількість швидкостей: 2; Потужність: 2200 Вт; Кількість температурних режимів: 3; Насадки: Концентратор, Дифузор; Функції: Турбо режим, Іонізація, Холодне повітря; Колір: Чорний із золотистим;

Ціна: 2064 грн
шт

Опис товару Фен REMINGTON D5706

 Потужний та компактний фен Remington D5706 CURL & STRAIGHT CONFIDENCE варто купити для досягнення будинку професійних результатів при укладанні волосся. За допомогою приладу можна швидко та безпечно висушити волосся. А також виконати стильне, акуратне укладання, яке протримається весь день. Високі технічні показники дають змогу швидко отримати ідеальний результат. Це не тільки зменшує витрати часу, а й зменшує період впливу на волосся гарячого повітря. Потужність моделі становить 2200 Вт, а швидкість повітряного потоку сягає 90 км на годину. Професійний двигун надійний, забезпечує тривалу якісну роботу, а також вирізняється тишею.

 
Корпус фена виконаний з якісногопластиковий матеріал. Має не тільки відмінні експлуатаційні властивості, але й вишуканий зовнішній вигляд. Задня металева решітка для зручного чищення має знімну конструкцію. Комфортне сушіння забезпечує невелику вагу приладу та компактні розміри. Для підключення до електромережі фен оснащений довгим кабелем, що забезпечує відмінну автономність та свободу рухів. Управління та функціонал
 
Фен Remington D5706 CURL & STRAIGHT CONFIDENCE відрізняється оптимальним співвідношенням ціни, якості та функціональності. Просте механічне керування представлене окремими перемикачами для зручного використання. Прилад дозволяє встановити один із трьох температурних режимів тавибрати швидкість повітряного потоку. Модель оснащена функцією подачі холодного повітря, що дозволить виконати фіксацію укладання.

Фен REMINGTON D5706 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Фен REMINGTON D5706 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Фени купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Фени и купити Фен REMINGTON D5706 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Фен REMINGTON D5706

Тип Набір для укладання
Потужність 2200 Вт
Кількість швидкостей 2
Кількість температурних режимів 3
Подача холодного повітря Є
Керамічне покриття насадок Є
Іонізація Є
Насадки Концентратор
Дифузор
Захист від перегріву Є
Колір Чорний

* Технічні характеристики Фен REMINGTON D5706 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Фен REMINGTON D5706

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на REMINGTON D5706

Код товару: 83732
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 278485
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 284281
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →