Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Плойка Remington CI9522

Код товару: 74050
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Remington
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Прилади для укладання волосся Плойка Remington CI9522

Мінімальна температура нагріву: 130 °C; Тип: Побутовий; Кількість температурних режимів: 8; Розмір пластин (ДхШ): 20 мм; Покриття нагрівного елемента: Кераміка; Функції: Автовідключення, Швидке нагрівання;

Ціна: 2752 грн
шт

Опис товару Плойка Remington CI9522

Щоб ваші локони виглядали ідеально, неначе щойно із салону, необов'язково використовувати дорогі стайлінг-кошти. Достатньо придбати нові щипці для завивки Remington CI9522 E51 Pearl Pro – і отримувати ідеальну зачіску щонайменше на два дні! Ці щипці для завивки мають два циліндри діаметром по 20 мм, завдяки яким навіть саме неслухняне волосся ляже м'якими хвилями. Керамічне покриття пластин Luxury Pearl забезпечить рівномірне прогрівання, що в свою чергу зробить процедуру безпечною для вашого волосся, не допускаючи небажаного пересушування. Максимальна температура нагріву дорівнює 210 градусів, нагріваються щипці за 30 секунд, так що на підготовчі процеси багато часу не піде. Длямаксимально комфортного використання пристрою передбачено цифровий дисплей з індикацією температури. З його допомогою ви завжди вчасно знатимете, що щипці готові до роботи. Якщо раптом ви поспіхом зборів забудете їх вимкнути, розумна машинка все зробить за вас - через 60 хвилин вона автоматично відключиться. Ще одна важлива зручність – наконечники, що не нагріваються. Притримуйте щипці пальцями, щоб отримати ідеальне укладання без стразу припалити пальці!

Плойка Remington CI9522 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Плойка Remington CI9522 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Прилади для укладання волосся купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Прилади для укладання волосся и купити Плойка Remington CI9522 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Плойка Remington CI9522

Тип Плойка
Максимальна температура нагріву 210 °C
Кількість режимів 8 шт
Керамічне покриття насадок Є
Матеріал покриття Салонний шнур живлення, що обертається • Термостійкий чохол • Термостійка рукавичка
Довжина мережевого шнура 3 м
Особливості 20 мм
Час нагріву 30 сек
Автоматичне вимикання Є

* Технічні характеристики Плойка Remington CI9522 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Плойка Remington CI9522

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Remington CI9522

Код товару: 88896
На замовлення, 1-3 дні
Rowenta SF 7510 2795 грн
Код товару: 149377
На замовлення, 1-3 дні
Remington S6606 2795 грн
Код товару: 326443
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →