Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ремінь для йоги FI-6975-6 Green

Код товару: 178577
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Zelart
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Йога -пояс Ремінь для йоги FI-6975-6 Green

Ремінь для йоги FI-6975-6 – виріб із фантазійним орнаментом. Квіти, лінії, завитки - вибирайте те, що вам ближче за духом, і тоді ваші заняття будуть вам ще більше задоволення!

Ціна: 183 грн
шт

Опис товару Ремінь для йоги FI-6975-6 Green

 Призначення

Ремінь для йоги особливо потрібний новачкам – він допомагає уникнути розтягувань непідготовлених, «дерев'яних» м'язів і полегшує виконання багатьох асан. Головна мета тренування – це почуття розслабленості та спокою, чого не можна досягти відразу при виконанні вправ, а ремінь стане опорою, де треба підтримає і підтягне ногу чи руку. Надалі він також стане в нагоді, оскільки асани поступово ускладнюватимуться.
 
Опис
Ремінь виконаний з міцного поліестеру, зносостійкого та довговічного. Його ширина – 3,8 см. З одного боку вона дозволяє зручно та міцно тримати стрічку, а з іншого – не перетискає кровотік. Довжина ременя – 183 см, її вистачить длялюдини будь-якого зростання та комплекції. Виріб яскравий і ошатний, підійде до будь-якої екіпіровки. Для кріплення на одному кінці передбачені два металеві півкільця. Вони забезпечать надійну фіксацію ременя.
 
Використання
Ляжте на килимок, одну ногу підніміть вгору, утворюючи прямий кут із підлогою. Для полегшення виконання накиньте на стопу ремінь, руками візьміться якомога ближче до ноги за кінці ременя, але при цьому плечі повинні залишатися на підлозі. Для розтягування колінних м'язів і зв'язок сядьте на килимок, ремінь накиньте на стопи, а за вільні кінці візьміться руками, корпус повинен бути нахилений вперед, а хребет - рівним. Намагайтеся розслабити руки та спину. Також можнавикористовувати ремінь для балансувальних поз на руках (поза Ворона, Колеса), для цього потрібно зробити петлю по ширині плечей, надягти її на руки і прийняти потрібне положення - ремінь запобігатиме вивертанню ліктів у сторони.
 
Переваги:
 
Міцна металева пряжка.
Яскраве забарвлення.
Оптимальна довжина та ширина ременя, підійде для йога будь-якої комплекції та зростання.

Ремінь для йоги FI-6975-6 Green Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ремінь для йоги FI-6975-6 Green в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Йога -пояс купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Йога -пояс и купити Ремінь для йоги FI-6975-6 Green в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ремінь для йоги FI-6975-6 Green

Тип Ремінь для йоги
Довжина 183 см
Забарвлення Green
Матеріал Поліестер

* Технічні характеристики Ремінь для йоги FI-6975-6 Green можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ремінь для йоги FI-6975-6 Green

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ремінь для йоги FI-6975-6 Green

Код товару: 178504
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 178505
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 178506
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →