Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Миша REDRAGON (78284) Cobra FPS RGB

Код товару: 195743
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Redragon
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ігрові миші Миша REDRAGON (78284) Cobra FPS RGB

Підключення Дротове Розмір миші Велика Призначення Ігрові Тип датчика Оптичний

Ціна: 1591 грн
шт

Опис товару Миша REDRAGON (78284) Cobra FPS RGB

Redragon Cobra — зручна ігрова миша з потужним IR-оптичним сенсором та великим ресурсом натискання кнопок. 3 додаткові верхні кнопки, оптичні перемикачі з високою швидкістю відгуку, подовжені тефлонові ніжки і RGB-підсвічування, що настроюється. Особливості: Оптичні перемикачі з високою швидкістю відгуку RGB підсвічування Покриття Soft Rubber Skin. Широке прогумоване колесо прокручування шириною 8 мм з підсвічуванням Збільшена ширина та спеціальний рисунок протектора полегшують керування мишею. Розташування колеса оптимальне для миттєвого перенесення вказівного пальця на колесо під час гри Високоміцний кабель. Подовжений кабель 1.8 м гарантовано витримує 10000 згинань та постійну.тягове навантаження до 10 кг. Кабель захищений тканинним обплетенням 3 додаткові верхні кнопки можуть бути налаштовані на будь-які функції керування. Як правило, гравці налаштовують їх для розширеного керування DPI Подовжені ніжки тефлонові. Спеціально розроблена формула тефлону забезпечує відмінне ковзання. Завдяки збільшеній площі, збалансованій висоті та оптимальному розташуванню ніжок миша розташовується строго горизонтально. Стабільна робота на високих швидкостях Управління швидкістю переміщення курсору. Швидкість руху курсору на екрані налаштовується на будь-яких кнопках миші. Підтримується до 4 рівнів DPI, кожен можна налаштувати точно відповідно до своїх уподобаньВідображення рівня DPI Роздільна настройка DPI по осях X та Y. Користувач може налаштувати різну швидкість руху курсору вліво-вправо та вгору-вниз Перемикання профілів кнопкою MODE. Користувач може створити та зберігати в пам'яті профілі налаштування для комфортного керування улюбленими іграми, перемикаючи їх за допомогою кнопки MODE на нижній стороні миші. Для кожного профілю можна налаштувати колір підсвічування Збереження профілів Програмне кероване підсвічування миші. Програмне забезпечення надає широкі можливості настроювання підсвічування миші Емуляція клавіш клавіатури. Користувач може встановити функції будь-яких клавіш на кнопках миші Налаштування швидкості опитуванняПрограмне керування дозволяє налаштувати швидкість опитування миші (125, 250, 500, 1000 Гц) для збільшення швидкості відгуку миші на рух користувача Збереження налаштувань. Усі зроблені налаштування зберігаються в пам'яті миші, тому під час перенесення миші на інший ПК зберігатиметься Керування комп'ютером. За допомогою додаткових кнопок можна керувати комп'ютером, офісними програмами, програвачем Ресурс кнопок — 10 млн. натискань Редактор макросів

Миша REDRAGON (78284) Cobra FPS RGB Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Миша REDRAGON (78284) Cobra FPS RGB в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ігрові миші купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ігрові миші и купити Миша REDRAGON (78284) Cobra FPS RGB в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Миша REDRAGON (78284) Cobra FPS RGB

З'єднання Провідне
Призначення Ігрові
Інтерфейс USB
Тип датчика миші Оптичний
Максимальна роздільна здатність датчика миші, DPI понад 3200
Кількість клавіш миші 10
Тип корпусу миші Для обох рук

* Технічні характеристики Миша REDRAGON (78284) Cobra FPS RGB можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Миша REDRAGON (78284) Cobra FPS RGB

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на REDRAGON (78284) Cobra FPS RGB

Код товару: 177536
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 344229
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 230312
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →