Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Миша REDRAGON (74846) Mars

Код товару: 195735
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Redragon
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ігрові миші Миша REDRAGON (74846) Mars

Підключення Дротове Розмір миші Велика Призначення Ігрові Тип датчика Оптичний

Ціна: 1247 грн
шт

Опис товару Миша REDRAGON (74846) Mars

Redragon Mars TFT — унікальна миша з екраном, що показує всю статистику вашої ігрової зброї: скільки метрів пробігла ваша миша, скільки було зроблено кліків та скільки кліків довелося на одну хвилину. Оцінюйте, покращуйте та ділитесь результатами. Особливості: Покриття Sand Rubber Skin. Посилення зчеплення при захопленні миші завдяки прогумованому покриттю з додаванням дрібнодиcперсного піску Широке прогумоване колесо прокручування шириною 8 мм з підсвічуванням. Збільшена ширина та спеціальний малюнок протектора полегшують керування мишею. Розташування колеса оптимальне для миттєвого перенесення вказівного пальця на колесо під час гри Високоміцний кабель. Подовжений кабель 1.8 мгарантовано витримує 10000 згинань та постійне тягове навантаження до 10 кг. Кабель захищений тканинною оплеткою Подовжені ніжки тефлонові. Спеціально розроблена формула тефлону забезпечує відмінне ковзання. Завдяки збільшеній площі, збалансованій висоті та оптимальному розташуванню ніжок миша розташовується строго горизонтально 3 додаткові верхні кнопки. 3 програмовані верхні кнопки можуть бути налаштовані будь-які функції управління. Як правило, гравці настроюють їх для розширеного управління DPI Стабільна робота на високих швидкостях. Сенсор забезпечує швидкісне, до 1.5 м/с, переміщення миші по будь-якій поверхні. Сенсор робить 6666 знімків поверхні за секунду (6666FPS), що дозволяє переміщати мишу з прискоренням до 20G Управління швидкістю переміщення курсору. Швидкість руху курсору на екрані налаштовується на будь-яких кнопках миші; підтримується до 5 рівнів DPI, кожен можна налаштувати точно відповідно до своїх переваг Роздільна настройка DPI по осях X і Y. Користувач може налаштувати різну швидкість руху курсору вліво-вправо та вгору-вниз Перемикання профілів кнопкою MODE. Користувач може створити та зберігати в пам'яті профілі налаштування для комфортного керування улюбленими іграми, перемикаючи їх за допомогою кнопки MODE на нижній стороні миші. Для кожного профілю можна налаштувати колір підсвічування Збереження профілів. Налаштування профілів можназберігати на диску у вигляді файлів, при необхідності підвантажувати та обмінюватися з іншими користувачами Програмне кероване підсвічування миші. Програмне забезпечення надає широкі можливості настроювання підсвічування миші Емуляція клавіш клавіатури. Користувач може встановити функції будь-яких клавіш на кнопках миші Налаштування швидкості опитування. Програмне керування дозволяє налаштувати швидкість опитування миші (125, 250, 500, 1000 Гц) для збільшення швидкості відгуку миші на рух користувача Управління комп'ютером. За допомогою додаткових кнопок можна керувати комп'ютером, офісними програмами, програвачем Збереження налаштувань. Усі зроблені налаштування зберігаються у пам'яті миші,тому при перенесенні миші на інший ПК збережуться Ресурс кнопок — 10 млн натискань Редактор макросів

Миша REDRAGON (74846) Mars Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Миша REDRAGON (74846) Mars в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ігрові миші купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ігрові миші и купити Миша REDRAGON (74846) Mars в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Миша REDRAGON (74846) Mars

З'єднання Провідне
Призначення Ігрові
Інтерфейс USB
Тип датчика миші Оптичний
Максимальна роздільна здатність датчика миші, DPI понад 3200
Кількість клавіш миші 11
Прокрутка миші Є
Тип корпусу миші Симетричне

* Технічні характеристики Миша REDRAGON (74846) Mars можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Миша REDRAGON (74846) Mars

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на REDRAGON (74846) Mars

Код товару: 177536
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 344229
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 230312
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →