Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Змішувач Redmond RSB-M3422

Код товару: 320945
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Redmond
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Змішувачі Змішувач Redmond RSB-M3422

Міксер/Блендер Redmond RSB-M3422 - це універсальна мультисистема «4 в 1», яка допоможе вам максимально швидко та легко впоратися з підготовкою інгредієнтів для різноманітних напоїв та страв.

Ціна: 2150 грн
шт

Опис товару Змішувач Redmond RSB-M3422

Міксер/Блендер Redmond RSB-M3422 – це універсальна мультисистема «4 в 1», яка допоможе вам максимально швидко та легко впоратися з підготовкою інгредієнтів для різних напоїв та страв.
 
Призначення
Блендер призначений для виготовлення різних продуктів. Прилад компактних розмірів, тому практично не займає місця на кухні. Нижня частина корпусу виготовлена ​​з нержавіючої сталі, тому двигун надійно захищений. Пластикові вставки із чорного пластику доповнюють конструкцію.
 
Повноцінні кухонні прилади на вашій кухні
У блендері є кілька насадок, завдяки яким компактний прилад перетворюється на різні кухонні прилади.Насадка-блендер допомагає подрібнювати та змішувати дитяче харчування до однорідної маси, без грудочок. Крім цього, можна подрібнювати спеції, перемелювати зерна кави. Робота в імпульсному режимі дає змогу ретельно подрібнити продукти за короткий час. А швидкість обертання - 21800 та 22 900 об/хв., відповідно до обраного положення.
 
Мандруйте комфортно
Укомплектований двома склянками, призначеними для того, щоб їх можна було взяти із собою. Наприклад, відправляючи дитину до школи, покладіть їй маленьку пляшку (300г) свіжого соку або корисного смузі. Велику дорожню склянку на 600 грам можна взяти з собою на роботу та отримувати повноцінне харчування.
 
Безпечнаробота
Компанія Redmond дбає про безпечну роботу своїх продуктів. Блендер оснащений захистом при неправильному збиранні, в цьому випадку він просто не ввімкнеться. Якщо користувач перевищить час роботи, спрацює автосистема, яка відключить прилад, захистивши електроелементи від виходу з ладу. Після того, як пристрій охолоне ним можна, буде скористатися знову.
 
Легкий догляд та обслуговування
При очищенні не потрібно користуватися сильнодіючими хімічними речовинами, достатньо протерти робочу частину вологою губкою, всі інші знімні деталі миються. Для швидкого очищення чаші скористайтесь імпульсним режимом.

Змішувач Redmond RSB-M3422 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Змішувач Redmond RSB-M3422 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Змішувачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Змішувачі и купити Змішувач Redmond RSB-M3422 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Змішувач Redmond RSB-M3422

Тип блендера стационарный
Потік швидкостей 2
Потужність (BT) 450 Вт
КОНТРОЛЬ Электромеханическое
Форсунки Основная чаша
Мельничка (для кофе)
Імпульсний режим Есть
Матеріал корпусу Металл/пластик
Матеріал підводної частини Металл
Отвір для інгредієнтів Крышка для хранения
Додаткові режими Импульсный режим
Шнур 0.95 м
додаткова інформація Смешивание
Измельчение
Взбивание
Нескользящие ножки
Режим смузи
Основной выключатель с подсветкой
Защита от перегрева
Забарвлення Нержавеющая сталь
Вага 2.5 кг
Розміри (SHHHHV) 123 х 123 х 324 мм

* Технічні характеристики Змішувач Redmond RSB-M3422 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Змішувач Redmond RSB-M3422

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Redmond RSB-M3422

Код товару: 34707
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 219164
На замовлення, 1-3 дні
Tefal HB533138 2193 грн
Код товару: 220512
На замовлення, 1-3 дні
VEGAS VHB-1222NS 2193 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →