Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мультиварка Redmond RMC-PM381

Код товару: 114739
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Redmond
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мультиварки Мультиварка Redmond RMC-PM381

Захист від дітей; Антипригарне покриття: тефлонове; таймер автовідключення; автоприготування; Функції: термостат; холодець; йогурт; випічка; смаження/фритюр; гасіння; рис/гречка; каша/суп; Програми: приготування на пару; Кількість програм: 13; Потужність (Вт): 900; Об'єм (л): 5; Тип: скороварка

Ціна: 3483 грн
шт

Опис товару Мультиварка Redmond RMC-PM381

 Мультиварка-скороварка REDMOND RMC-PM381 стане незамінною помічницею на кухні кожної господині. У вашому розпорядженні буде 13 автоматичних програм, 6 з яких передбачають роботу під тиском, а також широкий вибір додаткових функцій. Сенсорний контрольний модуль доповнено великим дисплеєм та системою наочних індикаторів. Корпус приладу виконаний із нержавіючої сталі. Для максимальної зручності зберігання та використання прилад отримав ручки, які дозволять швидко переставляти його між робочими поверхнями.

 
Параметри приготування
З потужністю підключення 900 Вт, що забезпечить прискорене приготування різної складності страв. Базовий набір програм доповненопоряд спеціалізованих. Так, за допомогою REDMOND ви зможете приготувати йогурт та інші кисломолочні продукти, варити на парі, смажити у фритюрі та навіть обстоювати тісто. Регулюйте силу тиску окремих програм. За безпеку відповідає 4-рівнева система захисту. Вона представлена ​​механізмом паровипуску, запірним клапаном, термозапобіжником та датчиком перевищення тиску. Використовуйте Мастершеф Лайт для можливості внесення корективів під час приготування. Змінюйте температуру від 35°С до 180°С, створюючи ідеальні умови для кожної страви.
 
Чаша
Місткої чаші об'ємом 5 л буде більш ніж достатньо для приготування страв на всю сім'ю абовелику компанію. Оснащена антипригарним покриттям, вона дозволить звести до мінімуму використання олії в процесі приготування. Створюйте здорові страви, які безсумнівно сподобаються всім членам вашої родини. Місткість можна мити в посудомийній машині.

Мультиварка Redmond RMC-PM381 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мультиварка Redmond RMC-PM381 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мультиварки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мультиварки и купити Мультиварка Redmond RMC-PM381 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мультиварка Redmond RMC-PM381

Тип Мультиварки-скороварки
Об `єм 5 л
Тип управління Кнопкове
3D нагрів Ні
Матеріал корпусу Метал/пластик
Покриття чаші Антипригарне
Знімна верхня кришка Є
Кількість автоматичних програм Ні
Потужність нагрівального елемента 900 Вт
Комплектація Так
Підтримка температури Так
Затриманий старт Так
Функції У режимі скороварки:
Рис/Крупи
Томлення
Суп
Гасіння/Холодець
Плов
Пар/Варка

У режимі мультиварки:
Йогурт/Тісто
Випічка
Жарка/Фрітюр
Дитяче харчування
Молочна каша
Хліб
Експрес
Дисплей Так
Особливості Так
Регулювання температури приготування Так
Країна-виробник Так
Колір 33х30х29 см
Габарити 4.7 кг
Вага Нержавіюча сталь/Чорний

* Технічні характеристики Мультиварка Redmond RMC-PM381 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мультиварка Redmond RMC-PM381

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Redmond RMC-PM381

Код товару: 153344
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 324590
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 321174
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →