Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бутербродниця Redmond RMB-PM600

Код товару: 156775
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Redmond
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Бутербродниці Бутербродниця Redmond RMB-PM600

Потужність: 700 Вт; Пластини для приготування: Вафель; Кількість відділень для випікання: 1; Матеріал корпусу: Метал із пластиком; Колір: Чорний із сріблястим;

Ціна: 1075 грн
шт

Опис товару Бутербродниця Redmond RMB-PM600

 Мультипекар — це побутовий прилад, що з легкістю виконує функції вафельниці, кексниці, омлетниці та багатьох інших подібних пристроїв. Він дозволяє приготувати різні страви за допомогою спеціальних знімних панелей, придбати які не складе труднощів. Мультипекар Redmond RMB-PM600 повністю відповідає даним характеристикам, урізноманітнюючи меню власника найсмачнішою випічкою або смаженими стравами.

 
Прилад виготовлений з нержавіючої сталі, що має чорне забарвлення на ручках та краях корпусу. Такий колір добре приховує невеликі потертості та подряпини, які неминуче виникають при експлуатації пристрою, допомагаючи зберігати його початковий зовнішній вигляд. Вага 2кг дозволяє легкопересувати мультипекарь по столу, а, при необхідності, взяти з собою в подорож або заміський будинок. Габарити приладу 10,1х23.6х23.6см дають можливість зберігати його в шафі, не завдаючи додаткових незручностей користувачу.
 
Потужність приладу становить 700 Вт і забезпечує швидку обробку продуктів, що вміщені в нього. Панелі пристрою щільно прилягають одна до одної, що у поєднанні з нагріванням пластин значно зменшує загальний час приготування страви. Книга рецептів, що входить до комплектації мультипекаря, допоможе вибрати не лише оптимальний час приготування їжі, але й підкаже потрібні пропорції харчових інгредієнтів.

Бутербродниця Redmond RMB-PM600 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бутербродниця Redmond RMB-PM600 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Бутербродниці купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Бутербродниці и купити Бутербродниця Redmond RMB-PM600 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бутербродниця Redmond RMB-PM600

Тип Мультимейкер
Потужність 700 Вт
Індикатор нагріву Є
Індикатор готовності Є
Покриття Антипригарне
Габарити 105×238×235 мм
Вага 1.26 кг
Колір Чорний

* Технічні характеристики Бутербродниця Redmond RMB-PM600 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бутербродниця Redmond RMB-PM600

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Redmond RMB-PM600

Код товару: 88259
На замовлення, 1-3 дні
Rotex RSM110-W 1118 грн
Код товару: 101550
На замовлення, 1-3 дні
Magio MG-362 NW 1118 грн
Код товару: 114088
На замовлення, 1-3 дні
Magio MG-367 1118 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →