Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Розумні часи Realme Watch S Black

Код товару: 252330
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Realme
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Розумні часи Розумні часи Realme Watch S Black

Для вашої зручності смарт-годинник Realme Watch S підтримує безліч сучасних функцій: отримання повідомлень про нові повідомлення, моніторинг сну та серцевого ритму, керування музикою та камерою, не дістаючи смартфон. Живіть у власному ритмі завдяки смарт-годинникам, створеним саме для вас.

Ціна: 3268 грн
шт

Опис товару Розумні часи Realme Watch S Black

16 спортивних режимів Realme Watch S допомагають підвищити ефективність спортивних тренувань, визначають режим ходьби та бігу, підраховують кількість зроблених кроків та витрачених калорій. Годинник підтримує 16 спортивних режимів, у тому числі їзду на велосипеді, веслування, біг, настільний теніс, футбол, бадмінтон та йогу. Оснащені екраном з автоматичним регулюванням яскравості, що забезпечує комфортне використання пристрою на яскравому світлі та у темряві. Звіти про здоров'я у вашому смартфоні Вбудований біометричний датчик високої точності дозволяє проводити вимірювання пульсу в реальному часі та отримувати розгорнутий звіт про стан здоров'я. Також оснащені датчиком визначення рівня кисню у крові.(SpO2) особливо важливо контролювати цей показник для тих, хто систематично займається спортом. Realme Link відображає всю інформацію про ваше здоров'я, зібрану годинами. Інформація про погоду Realme Watch S швидко надає інформацію про погоду. Одного погляду на дисплей достатньо, щоб визначити температуру навколишнього середовища та одягнутися відповідно. Пилевологозахист Годинник відповідає рівню захисту IP68, що забезпечує безпечне повсякденне використання. Дизайн під настрій Вам доступний широкий вибір циферблатів. Налаштуйте колір та стиль, які відповідають вашому настрою.

Розумні часи Realme Watch S Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Розумні часи Realme Watch S Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Розумні часи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Розумні часи и купити Розумні часи Realme Watch S Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Розумні часи Realme Watch S Black

Тип Розумні часи
Операційна система Пропрієтарна
Підтримка платформ Android
iOS
Підтримка мобільних пристроїв Android 5.0 або iOS 10.0 та новіші версії
Колір справи Чорний
Розміри (SHHVKHT) 47 х 47 х 12
Розширення 360х360
Інтерфейси Bluetooth
Акумулятор 390 мА*год
додаткова інформація Акселерометр
Пульсометр
Зняття з руки
Вміст кисню у крові
Лічильник биття серця
Лічильник калорій
Шагомер

* Технічні характеристики Розумні часи Realme Watch S Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Розумні часи Realme Watch S Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Realme Watch S Black

Код товару: 349780
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 349781
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 346805
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →