Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники Realme Buds Air 3 Neo RMA2113 White

Код товару: 336959
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Realme
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники Realme Buds Air 3 Neo RMA2113 White

Повну свободу рухів та ідеальний звук гарантують власникам ТВС-навушники Realme Buds Air 3 Neo (RMA2113) White. Зручна конструкція і маленька вага зовсім не обмежують рухи, девайс не заважає під час експлуатації, при цьому надійно кріпиться у вушному каналі.

Ціна: 1849 грн
шт

Опис товару Навушники Realme Buds Air 3 Neo RMA2113 White

 Характеристики конструкції та зовнішній вигляд

TWS-навушники зручно використовувати, модель без кріплення. Вакуумні навушники зручно «сідають» у вушному каналі, забезпечуючи чудову ізоляцію від зовнішніх шумів.
 
Білий колір зовнішніх елементів привертає увагу та доповнює стильний образ власника.
 
Якщо ви часто буваєте на свіжому повітрі, наприклад, часто гуляєте з собакою або займаєтеся бігом, візьміть до уваги, що це ТВС-навушники без вологозахисту, але в разі потреби здатні витримати дрібні краплі поту чи дощу.
 
Технічні особливості повністю бездротових навушників Realme Buds Air 3 Neo (RMA2113) White
Для чистого та насиченогозвучання навушники забезпечені якісними динаміками. TWS-навушники з шумоподавленням, динамічні, акустичне оформлення відкритого типу, а також інші характеристики точно збалансовані, щоб ви могли насолоджуватися глибоким звучанням та відсутністю зовнішніх шумів.
 
Змінити рівень гучності, змінити звукову доріжку або відповісти на телефонний дзвінок дозволяє сенсорне керування гаджета.
 
Можливості акумуляторів
При цьому невеликі габарити пристрою Realme Buds Air 3 Neo (RMA2113) White мають і негативну сторону - незначну ємність акумулятора. Однак це не проблема, зважаючи на наявність зарядного кейсу зі звичайною зарядкою. Він дозволить оперативновідновити заряд, крім того, солідна ємність АКБ самого кейсу на великий термін забезпечить ваші аксесуари електроенергією. Така АКБ гарантує повні заряди навушникам без зовнішніх джерел живлення. Після того, як ви використовуєте всю енергію, потрібно зарядити кейс через звичайний порт microUSB.
 
Період роботи пристрою після повної зарядки досить великий до 30 годин. Звичайно, точне значення залежить від режиму використання. Для розмови по телефону та прослуховування музики цифри будуть різними. При цьому під час заряджання акумулятора ваші вуха відпочиватимуть, що дуже корисно для збереження повноцінного слуху.

Навушники Realme Buds Air 3 Neo RMA2113 White Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники Realme Buds Air 3 Neo RMA2113 White в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники Realme Buds Air 3 Neo RMA2113 White в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники Realme Buds Air 3 Neo RMA2113 White

Тип дизайну вакуумные
Метод з'єднання беспроводные
Версія Bluetooth 5.2
Тип акустичної конструкції закрытые
Тип кріплення без крепления
Дизайн випромінювача Динамические
Додатково TWS, сенсорные, с активным шумоподавлением
Забарвлення Белый

* Технічні характеристики Навушники Realme Buds Air 3 Neo RMA2113 White можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники Realme Buds Air 3 Neo RMA2113 White

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Навушники Realme Buds Air 3 Neo RMA2113 White

Код товару: 139981
На замовлення, 1-3 дні
SVEN AP-U980MV 1892 грн
Код товару: 223165
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 269280
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →