Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

QiYi MoFangGe Valk 3 3x3 (126)

Код товару: 165964
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Qiyi Mofangge
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Спортивні ігри на дошці QiYi MoFangGe Valk 3 3x3 (126)

Розмір кубика Valk 3 складає 55,5мм, через що в руках він лежить дуже зручно. Це трохи відрізняється від стандартних 56-57мм, але після десятка збірок до розміру звикаєш. Усередині куб виконано з прикладу топових моделей кубиків від MoYu. Кутовий елемент містить три рейки на кожній стороні і невеликі порожнини, які значно полегшують вагу деталей. Зібраний куб важить 82 грами.
Valk 3 розібрати складно, хоч він і виглядає трохи розхлябаним. Це говорить про те, що куб не у вас заїдатиме і розлітатиметься при складанні. Кришечки сидять щільно і вони теж не вилетять у найвідповідальніший момент. Стікери яскраві, мають приємну кольорову гаму флюо.
З коробки кубик крутиться вкрай нестабільно та його складно контролювати. Він різкий і трохи галасливий, хоча такі характеристики деяким, навпаки, подобаються. Для інших, рекомендуємо його змастити густим мастилом. Як би не було, збірка на такому кубі приносить одне задоволення. Різання кутів на найвищому рівні. Куб дуже швидкий і сподобається всім своєю швидкістю.

Особливості кубика рубика QiYi MoFangGe Valk 3:
рекомендовано для дітей віком від 5-ти років;
розмір кубика: 5,6 x5, 6x5, 6см.

Ціна: 688 грн
шт

Опис товару QiYi MoFangGe Valk 3 3x3 (126)

Розмір кубика Valk 3 складає 55,5мм, тому в руках він лежить дуже зручно. Це трохи відрізняється від стандартних 56-57мм, але після десятка збірок до розміру звикаєш. Усередині куб виконано з прикладу топових моделей кубиків від MoYu. Кутовий елемент містить три рейки на кожній стороні і невеликі порожнини, які значно полегшують вагу деталей. Зібраний куб важить 82 грами.

Valk 3 розібрати складно, хоч і виглядає трохи розхлябаним. Це говорить про те, що куб не у вас заїдатиме і розлітатиметься при складанні. Кришечки сидять щільно і вони теж не вилетять у найвідповідальніший момент. Стікери яскраві, мають приємну кольорову гаму флюо.

З коробки кубик крутиться вкрай нестабільно і його складноконтролювати. Він різкий і трохи галасливий, хоча такі характеристики деяким, навпаки, подобаються. Для інших, рекомендуємо його змастити густим мастилом. Як би не було, збірка на такому кубі приносить одне задоволення. Різання кутів на найвищому рівні. Куб дуже швидкий і сподобається всім своєю швидкістю.

 

Особливості кубика рубика QiYi MoFangGe Valk 3:

рекомендовано для дітей віком від 5 років;

розмір кубика: 5,6x5,6x5,6см.

QiYi MoFangGe Valk 3 3x3 (126) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити QiYi MoFangGe Valk 3 3x3 (126) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Спортивні ігри на дошці купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Спортивні ігри на дошці и купити QiYi MoFangGe Valk 3 3x3 (126) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару QiYi MoFangGe Valk 3 3x3 (126)

Вікова група від 5 років
Призначення Інтелектуальний розвиток
Огляд Кубик Рубика
Жанр Для загального розвитку
Кількість гравців для одного
Тема Розвиток інтелекту
Матеріал пластик

* Технічні характеристики QiYi MoFangGe Valk 3 3x3 (126) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - QiYi MoFangGe Valk 3 3x3 (126)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на QiYi MoFangGe Valk 3 3x3 (126)

Код товару: 281368
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 321493
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 321477
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →