Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники QCY T8 White

Код товару: 217274
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: QCY
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники QCY T8 White

QCY T8 Wireless Earbuds маленькі та зручні в носінні, ергономічний дизайн напів-вкладишів, легкий навушник вагою всього 4 г точно повторює контур вух.

Ціна: 1419 грн
шт

Опис товару Навушники QCY T8 White

Технологія зниження шуму DSP QCY T8 використовує технологію шумоподавлення DSP, підтримує бінауральні виклики високої чіткості та ефективно знижує зовнішній шум за допомогою функції DSP, гарантуючи, що ви чутимете співрозмовника і бути почутими навіть у шумному середовищі. Якість звуку HD HIFI Акустична структура типу "напів-вкладиш" використовується для ефективного покращення звукового ефекту. T8 оснащений динаміком 13 мм та композитною полімерною діафрагмою, щоб розкрити більше музичних деталей. Бас щільний, середні частоти м'які, а високі частоти прозорі Сполучення QCY T8 підтримує сполучення, зарядний чохол оснащений автоматичним перемикачем, тому вам не потрібно вийматигарнітуру, просто відкрийте кришку, і вона автоматично увімкнеться та увійде в стан сполучення. Після відкриття QCYAPP і Bluetooth спливаюче вікно з'явиться автоматично, коли гарнітура почне пару, просто клацніть для підключення. Навушники підтримують спливаючі вікна лише на телефонах Android, телефонам Apple потрібно почекати. Bluetooth 5.0 QCY T8 має вбудований чіп Bluetooth 5.0, що забезпечує більш стабільне з'єднання, меншу затримку в іграх та під час перегляду відео. Smart Touch Просто доторкніться до сенсорної області пальцем, ви можете легко керувати різними операціями, такими як музика, телефон і т.д. Просто та зручно. Зручно використовувати Справжня роздільна бездротова конструкція, синхронна передачалівого та правого сигналів, незалежно від основних та додаткових навушників, одиночний та бінауральний режим без заїкуватості, будь-який з них може використовуватися окремо для задоволення ваших потреб у різних сценаріях, таких як прослуховування музики, керування викликами тощо. Зарядна станція 380 мАг Бездротові навушники QCY T8 поставляються з док-станцією для зарядки 380 мАг, яка забезпечує 17.5 годин автономної роботи, дозволяє слухати музику та грати в ігри, не турбуючись.

Навушники QCY T8 White Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники QCY T8 White в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники QCY T8 White в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники QCY T8 White

Тип Навушники
Тип дизайну Вкладиші
Метод з'єднання Бездротові
Версія Bluetooth 5.0
Тип акустичної конструкції Напівзакриті
Тип кріплення Внутрішньоканальне
Дизайн випромінювача Динамічний
Забарвлення Білий

* Технічні характеристики Навушники QCY T8 White можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники QCY T8 White

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на QCY T8 White

Код товару: 278885
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 313241
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 313258
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →