Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

PYREX Origin RG20BF3

Код товару: 173757
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Pyrex
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Каструлі PYREX Origin RG20BF3

Серія посуду Pyrex Origin гарантує успішний і здоровий результат кожен день!

Ціна: 860 грн
шт

Опис товару PYREX Origin RG20BF3

Вся продукція Origin відрізняється більш стійким, міцним та безпечним антипригарним покриттям. Це ексклюзивне покриття виконане з трьома міцними шарами, включаючи посилений середній шар із натуральними мінералами. Ці характеристики забезпечують ідеальне та безпечне приготування їжі. Ексклюзивна ручка форми Pyrex Y забезпечує надійну та зручну роботу. Вся продукція серії Origin підходить для посудомийних машин. Особливості: 3-х шарове суперміцне та безпечне антипригарне покриття, посилене натуральними мінералами. Ексклюзивна та зручна ручка форми Y Підходить для всіх видів плит, крім індукційних. Компанія Pyrex розпочала виробництво свого першого посуду у 1915 році. Сьогодні Pyrex – перший у світівиробник скляного посуду для випічки, який входить до ARC International – всесвітнього лідера у сфері столового посуду. Протягом уже багатьох років PYREX надає сім'ям нові ідеї щодо сервірування столу та приготування їжі. Безумовно, всі знають, що посуд Pyrex – світовий лідер у сфері виробництва виробів із боросилікатного жароміцного скла. Але ще не всі знайомі з іншим кухонним начинням Pyrex, яке здатне доставити радість від процесу приготування страв будь-якій господині. На даний момент серед виробів, що випускаються компанією, вважаються: каструлі з антипригарним покриттям, скляні каструлі, сковороди, форми для запікання, скляні, керамічні, силіконові форми, інструменти з полімерів і багато щоінше.

PYREX Origin RG20BF3 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити PYREX Origin RG20BF3 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Каструлі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Каструлі и купити PYREX Origin RG20BF3 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару PYREX Origin RG20BF3

Діаметр 20 см
Форма Кругла
Матеріал корпусу Алюміній
Матеріал пера Бакеліт
Кришка Ні
Сумісність з джерелами тепла Газові плити
Склокерамічні плити
Електричні плити
Забарвлення Чорний

* Технічні характеристики PYREX Origin RG20BF3 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - PYREX Origin RG20BF3

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на PYREX Origin RG20BF3

Код товару: 311973
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 328515
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 328551
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →