Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Витяжка Pyramida NR-MG 60 M BL

Код товару: 101431
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Pyramida
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Витяжки Витяжка Pyramida NR-MG 60 M BL

Установка: Похила; Ширина, см: 60; Режим роботи: Відведення; Продуктивність куб.м/год: 700; Кількість двигунів: 1; Тип освітлення: Галогенна лампа; Колір чорний

Ціна: 7482 грн
шт

Опис товару Витяжка Pyramida NR-MG 60 M BL

 Технічні показники Похила витяжка Pyramida NR-MG60 BLACK MU – це найновіше досягнення в галузі кухонної техніки. Модель об'єднала такі якості, як велика потужність, продуктивність та комфорт. Витяжка забезпечена силовим агрегатом потужністю 200 Вт, який працює максимально тихо, видаючи звуки, що не перевищують поріг 59 дБ. За одну годину модель може обробити до 00 кубічних метрів повітря, і це при мінімальній енерговитратності.

 
Дизайн виробу Корпус витяжки виготовлений з нержавіючого металу та покритий шаром чорної фарби, також тут є вставки із загартованого скла, які також виконані в білих тонах. При всій своїй великій потужності модельвідрізняється невеликими розмірами, а маса становить 16 кг, що помітно полегшує її встановлення. Завдяки особливій похилій конструкції виріб займає мінімум простору після монтажу.
 
Переваги Pyramida NR-MG60 BLACK MU Серед плюсів даної моделі першим виділяється зручне керування, яке здійснюється за допомогою кнопок. Також розробники оснастили пристрій захистом від жиру та підсвічуванням, представленим двома лампами потужністю по 25 Вт кожна.
 

Витяжка Pyramida NR-MG 60 M BL Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Витяжка Pyramida NR-MG 60 M BL в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Витяжки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Витяжки и купити Витяжка Pyramida NR-MG 60 M BL в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Витяжка Pyramida NR-MG 60 M BL

Встановлення Пристінна
Продуктивність, куб.м/год 700
Кількість двигунів 1
Потужність, Вт 200 Вт
Кількість швидкостей 3
Максимальний рівень шуму, дБ 59 дБ
Керування Кнопкове
Режим роботи Відведення
Тип освітлення галогенне
Інтенсивний режим так
Фільтр Жировий
Ширина витяжки 60 см
Колір Чорний

* Технічні характеристики Витяжка Pyramida NR-MG 60 M BL можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Витяжка Pyramida NR-MG 60 M BL

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Pyramida NR-MG 60 M BL

Код товару: 10820
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 108418
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 112122
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →