Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Витяжка Pyramida MH 60 GR

Код товару: 171355
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Pyramida
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Витяжки Витяжка Pyramida MH 60 GR

Витяжка плоска • ширина: 600 мм • глибина: 500 мм • тип очищувача повітря: проточний/циркуляційний • колір: сірий • продуктивність: 320 м³/год • приміщення: 10,5-16,5 м².

Ціна: 3010 грн
шт

Опис товару Витяжка Pyramida MH 60 GR

Оптимальна продуктивність
Продуктивність моделі – 320 м3/год, тому її рекомендується встановлювати у невеликих кухнях площею до 6-8 м2. У такому разі тільки за годину роботи вона повністю оновить повітря на кухні не менше ніж 15 разів!

Враховуйте, що для ефективної роботи витяг слід включати відразу ж, як починаєте готувати. Спочатку встановіть мінімальну швидкість роботи. Коли ж випаровування стануть помітними, збільште потужність.

Комфортний рівень шуму: 50 дБ
Піклуючись про вас, PYRAMIDA знизили рівень шуму витяжки до комфортних 50 дБ, що відповідає гучності звичайної розмови. Тепер робота витяжки більше не відволікатиме вас від важливих справ і не заважатиме відпочинку.

/> Керуйте швидко та легко
Проста та інтуїтивно зрозуміла панель управління забезпечить комфорт при експлуатації витяжки. Ергономічні механічні клавіші допоможуть швидко перемикати швидкості та режими роботи, а також включати підсвічування та активувати таймер.

Декілька швидкостей для ефективного очищення
Регулюйте потужність роботи витяжки, перемикаючись між 3 швидкісними режимами. Коли ви тільки починаєте готувати, використовуйте мінімальну швидкість, а при появі пари та запахів перемикайтеся на середню. Максимальна швидкість стане в нагоді при поєднанні декількох кухонних процесів, а також допоможе швидко провітрити кухню після закінчення приготування.

Зворотний клапанкомплекті
Завдяки двом пелюсткам клапана витяжка пропускатиме повітря тільки в одному напрямку: клапан перешкоджає проникненню повітряних потоків та неприємних запахів із вентиляційної шахти назад у приміщення.

Два режими
Витяжка може працювати в режимі відведення повітря або режимі рециркуляції. У першому випадку повітря, проходячи через п'ятишаровий жировий фільтр, очищається і повністю видаляється в повітропровід. При активації рециркуляційного режиму повітря проходить через вугільний фільтр і вже очищеним повертається на кухню.

5-шаровий захист двигуна
Розташовані у витяжці жирові фільтри складаються з 5 легких алюмінієвих сіточек, що перешкоджають попаданню всередину дрібних.частинок їжі та жиру. Така система фільтрації захищає двигун витяжки від сторонніх забруднень, завдяки чому він служить довше. Для легкого очищення фільтрів просто промийте їх під струменем води з миючими засобами, що жиророзщеплюють, або в посудомийній машині.

Сертифікація у системі ISO 9001:2015
Якість та безпека витяжок Pyramida підтверджена Міжнародним сертифікатом ISO 9001: 2015. Це означає, що виробництво техніки на всіх етапах гарантовано відповідає високим вимогам визнаної в усьому світі системи стандартів ISO.

Витяжка Pyramida MH 60 GR Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Витяжка Pyramida MH 60 GR в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Витяжки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Витяжки и купити Витяжка Pyramida MH 60 GR в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Витяжка Pyramida MH 60 GR

Встановлення Пристінна
Продуктивність, куб.м/год 320 м³/година
Кількість двигунів 1 шт
Потужність, Вт 120 Вт
Кількість швидкостей 3 шт
Максимальний рівень шуму, дБ 50 дБ
Керування Кнопкове
Режим роботи Відведення повітря/рециркуляція
Тип освітлення Світлодіодне
Фільтр Алюмінієвий
Ширина витяжки 60 см

* Технічні характеристики Витяжка Pyramida MH 60 GR можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Витяжка Pyramida MH 60 GR

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Pyramida MH 60 GR

Код товару: 1593
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 188023
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 367720
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →