Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Зварювальні апарати ПРОТОН МС-480

Код товару: 158807
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: ПРОТОН
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Зварювальні апарати Зварювальні апарати ПРОТОН МС-480

Зварювальна маска Протон МС-480 – це персональний засіб захисту для роботи зі зварювальними інверторами. Представлена ​​маска дозволить уникнути негативного випромінювання зварювальної дуги. ультрафіолетове та інфрачервоне, а також теплове випромінювання не становить для Вас ніякої небезпеки, якщо Ви працюватимете в масці. Варто акцентувати увагу на високоякісному виконанні представленої моделі, використовуються надійні фільтри та датчики дуги, що забезпечує безперебійне спрацювання та надійність експлуатації. Ми рекомендуємо Вам купити маску хамелеон Протон МС-480, що дозволить працювати з будь-яким типом зварювального обладнання.

Ціна: 1376 грн
шт

Опис товару Зварювальні апарати ПРОТОН МС-480

 Два датчики дуги Щоб забезпечити надійне спрацювання світлофільтра, представлена ​​маска обладнана системою двох датчиків дуги. Такий підхід забезпечує нормальну роботу маски за умови наявності перешкод між нею та місцем зварювання, то зручно при монтажі або роботі в місцях з обмеженим доступом. Регулювання чутливості Можна віднести представлену модель до напівпрофесійних масок, має додаткові регулювання, які сприяють тому, що майстер може оптимально налаштувати її для роботи в будь-яких умовах. у маски передбачена система налаштування чутливості, що зручно для роботи на вулиці, де є багато відблисків та інших джерел яскравого випромінюваннякрім зварювальної дуги. Гібридна система живлення маски забезпечує якісну роботу такого пристрою в будь-яких умовах. Вона використовує як фотоелемент, що заряджається дугою або сонячним світлом, і алкалінові батареї. Автоматичне спрацьовування Якщо хочете купити для будинку маску зварювальника, тоді маска хамелеон Протон МС-480 це те, що Вам потрібно. Представлена ​​маска оснащена автоматичним світлофільтром. Який спрацьовує сам на затемнення та автоматично повертається у світлий стан. Це дуже зручно при виконанні інтенсивних і навіть разових робіт, тому що не потрібно самостійно постійно піднімати та опускати шолом. Зручний утримувач Всерозмірний утримувач для головизабезпечує зручність у роботі, маска зварювальника протон кріпиться на голові і це дозволить Вам у роботі звільнити обидві руки, не відволікаючись на її утримання. Сам наголовник має м'які накладки для більшого комфорту. Мала вага Завдяки тому, що маска важить мало, працювати з нею стає набагато зручніше і простіше, вона не сковує руху та забезпечує свободу для зварювальника, він не страждатиме від дискомфорту під час роботи та сильно перевтомлюватиметься. Комплексний захист Купити зварювальну маску хамелеон Протон МС-480 правильне рішення. Вона забезпечує захист шкіри обличчя та голови, волосся від термічного впливу, а також шкідливого випромінювання зварювальної дуги, що забезпечує комплексний захист під часзварювання. Пластик, з якого виконаний шолом маски має високий показник гнучкості, він відмінно поглинає удар при падінні і забезпечує несприйнятливість маски до високих навантажень. Також він сприяє тому, що маска не боїться перепадів температури, що дозволить працювати з нею за будь-яких умов.

Зварювальні апарати ПРОТОН МС-480 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Зварювальні апарати ПРОТОН МС-480 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Зварювальні апарати купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Зварювальні апарати и купити Зварювальні апарати ПРОТОН МС-480 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Зварювальні апарати ПРОТОН МС-480

Тип Маски
Розміри Поле зору світлофільтру, мм 92х42
Розміри картриджа, мм 100х90х10,0

* Технічні характеристики Зварювальні апарати ПРОТОН МС-480 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Зварювальні апарати ПРОТОН МС-480

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ПРОТОН МС-480

Код товару: 205260
На замовлення, 1-3 дні
X-TREME WH-3600 1419 грн
Код товару: 306790
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 175255
На замовлення, 1-3 дні
Forte MC-3500E 1462 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →