Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Зварювальні апарати ПРОТОН МС-380

Код товару: 158805
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: ПРОТОН
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Зварювальні апарати Зварювальні апарати ПРОТОН МС-380

Опис Зварювальна маска Протон МС-380 Original призначена для захисту очей та обличчя від шкідливого ультрафіолетового та інфрачервоного випромінювання, що виникають від зварювальної дуги за нормальних умов зварювання. Світлофільтр маски автоматично затемнюється при запаленні зварювальної дуги, і повертається у вихідну світло пропускність по закінченні зварювання.

Ціна: 1075 грн
шт

Опис товару Зварювальні апарати ПРОТОН МС-380

Має зовнішнє регулювання чутливості. У момент припинення зварювання екран, що фільтрує, автоматично переходить з темного стану в світле відповідно до встановлених заводом виробником тимчасових параметрів. Дана маска підходить для зварювальних робіт різних типів: зварювання покритим електродом (MMA), зварювання металевим електродом у газі (MIG), зварювання вольфрамовим електродом (TIG), напівавтоматичне зварювання дротом у середовищі СО2 (MAG), напівавтоматичне зварювання покритим електродом (SAW), плазмове різання, плазмове зварювання.

Зварювальні апарати ПРОТОН МС-380 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Зварювальні апарати ПРОТОН МС-380 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Зварювальні апарати купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Зварювальні апарати и купити Зварювальні апарати ПРОТОН МС-380 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Зварювальні апарати ПРОТОН МС-380

Тип Маски
додаткові характеристики Тип хамелеон Зона огляду 92 х 35 мм Захист УФ/ІК DIN-16 затемнення світлий режим DIN-4 затемнений режим DIN 10-11 Час перемикання в темний режим 1/15000 сек. у світлий режим 0.1-1.0 сек. Живлення фотоелементи алкалінові батареї (2 шт.)

* Технічні характеристики Зварювальні апарати ПРОТОН МС-380 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Зварювальні апарати ПРОТОН МС-380

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ПРОТОН МС-380

Код товару: 213756
На замовлення, 1-3 дні
Grand М-900 1118 грн
Код товару: 159032
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 222866
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →