Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Зварювальні апарати ПРОТОН CUT-60/380П

Код товару: 154688
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: ПРОТОН
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Зварювальні апарати Зварювальні апарати ПРОТОН CUT-60/380П

Номінальна напруга мережі: 380±10%
Частота струму мережі: 50Гц
Номінальна споживана потужність: 10кВт
Товщина різання: 0,3 мм-20 мм
Тип різака: PT-80 (контактний)
Довжина плазмотрону (рукав): 4.0 м

Ціна: 11309 грн
шт

Опис товару Зварювальні апарати ПРОТОН CUT-60/380П

Плазморіз Протон CUT-60/380П відрізняється високим рівнем мобільності та його можна використовувати як стаціонарний агрегат, так і для роботи на досить великих площах. Варто також сказати, що сама модель стала витривалішою та продуктивнішою, тепер вона здатна виконувати різ по сталі, товщина якої становить до 20 мм. Плазморіз потребує підключення до мережі 380 В, що важливо для вибору плазморізу. Він недорогий і відмінно підійде навіть для побутового використання, але перед покупкою переконайтеся, що у Вас є доступ до трифазної мережі. Представлена ​​модель не позбавлена ​​функціональності та важливою особливістю для майстра є те, що вона має систему гарячого старту. Така системазабезпечує короткочасне збільшення параметрів роботи апарату для того, щоб забезпечити гарантоване розпалювання дуги, що забезпечує можливість швидко і легко приступити до роботи. Система забезпечує низький поріг входження для нових майстрів, вони зможуть швидше освоювати таке обладнання та якісно виконувати поставлені завдання. Протон CUT-60/380П радує значним ресурсом роботи завдяки додатковій системі захисту транзисторів від навантаження. Надійність представленої моделі та її додатковий ресурс роботи зумовлений додатково встановленим реле теплового захисту, воно спрацьовує у разі досягнення критично високої температури плати та вимикаєапарат для захисту ланцюгів Для виконання інтенсивної роботи з інструментом передбачена система примусового повітряного охолодження. Вентилятор розташований так, щоб забезпечити рівномірне обдування всіх елементів, він відводить надлишки тепла і підтримує нормальну робочу температуру.

 

Зварювальні апарати ПРОТОН CUT-60/380П Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Зварювальні апарати ПРОТОН CUT-60/380П в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Зварювальні апарати купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Зварювальні апарати и купити Зварювальні апарати ПРОТОН CUT-60/380П в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Зварювальні апарати ПРОТОН CUT-60/380П

Тип зварювальний апарат
Огляд плазморіз
Напруга 380±10%
Зварювальний струм Мінімальний зварювальний струм (MMA): 10 А
Максимальний зварювальний струм (MMA): 60 А
додаткові характеристики Три фази
Захист плазмового пальника
Захист транзисторів та трансформаторів
Захисне термореле
Примусове повітряне охолодження

* Технічні характеристики Зварювальні апарати ПРОТОН CUT-60/380П можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Зварювальні апарати ПРОТОН CUT-60/380П

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ПРОТОН CUT-60/380П

Код товару: 224655
На замовлення, 1-3 дні
Sirius MMA-400 11438 грн
Код товару: 224680
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 175277
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →