Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: link_prev_product

Filename: product/block.php

Line Number: 77

Повернутись до списку

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: link_next_product

Filename: product/block.php

Line Number: 86

Протеїнова маска для відновлення волосся CP-1 Premium Hair Treatment

Код товару: 267597
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 3-5 днів
  • Виробник: Esthetic House
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Маска для волосся Протеїнова маска для відновлення волосся CP-1 Premium Hair Treatment

Унікальна формула маски "Протеїнової" для відновлення волосся Esthetic House CP-1 Premium Protein Treatment включає комплекс найпотужніших компонентів, що відновлюють, які повертають силу і блиск волоссю.

Ціна: 430 грн

Опис товару Протеїнова маска для відновлення волосся CP-1 Premium Hair Treatment

  Завдяки складу, а також потужному впливу засіб є не просто маскою, а справжньою системою відновлення, може використовуватися як для салонного, професійного догляду, так і для домашнього застосування.

Маска призначена для догляду за сухим волоссям, а також волоссям, пошкодженим частими фарбуваннями та хімічною завивкою. Забезпечує як отримання миттєвого результату (волосся стає м'яким, гладким, блискучим), так і для поступового впливу, має накопичувальний ефект і через кілька застосувань робить волосся більш пружним, позбавляє ламкості і кінчиків, що січуться.
У складі маски комплекс із 17 амінокислот, які захищають волосся відзовнішні негативні фактори; рослинні олії (аргани, камелії, солодкого мигдалю, кокосу, волоського горіха, соняшника), які інтенсивно живлять і пом'якшують волосся, дарують їм шовковистість і сяйво. Кераміди у складі засобу мають зволожуючу дію, колаген - зміцнює,

Протеїнова маска для відновлення волосся CP-1 Premium Hair Treatment Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Протеїнова маска для відновлення волосся CP-1 Premium Hair Treatment в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Маска для волосся купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Маска для волосся и купити Протеїнова маска для відновлення волосся CP-1 Premium Hair Treatment в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Протеїнова маска для відновлення волосся CP-1 Premium Hair Treatment

Тип волосся пофарбовані, пошкоджені, сухі
Призначення відновлення, для блиску, живлення, термозахист, зволоження
Категорія для жінок
Клас косметики натуральна
Об `єм 250мл
З'єднання Purified Water, Glycerin, Dimethicone, Amodimethicone, Cetyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Cyclopentasiloxane, Stearothermonium Chloride, Behen Trithromonium Chloride, Chloride, Shea Butter, Dimethicol, Glyceryl Stearate, Phage Хлорід, Hydrolized Silk, Licorice Extract, Jojoba Seed Oil, Collagen, Highdried Bean Curd Protein, Elastin, Keratin Amino Acid, Citric Acid, Octagonal Fennel Extract, Furyl G
Країна-виробник товарів Корея

* Технічні характеристики Протеїнова маска для відновлення волосся CP-1 Premium Hair Treatment можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Протеїнова маска для відновлення волосся CP-1 Premium Hair Treatment

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →