Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Зварювальні апарати Промінь-профі WSME-350

Код товару: 224644
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Луч-профи
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Зварювальні апарати Зварювальні апарати Промінь-профі WSME-350

Серія Промінь WSME-250 AC/DC TIG WELDER – сучасні інверторні аргонодугові установки, що дозволяють працювати як на постійному (зварювання сталей, міді, титану тощо), так і на змінному струмі (сплави алюмінію, магнію, мідні сплави великих товщин і пр., де потрібно видалення оксидів з поверхні, що зварюється).

Ціна: 42140 грн
шт

Опис товару Зварювальні апарати Промінь-профі WSME-350

 Коефіцієнт корисної дії машин понад 85%, вони є енергозберігаючими порівняно з традиційними трансформаторними установками. Використання та розвиток інверторної технології у зварюванні також суттєво зменшує обсяг та вагу головних частин. Тому наші зварювальні апарати Промінь Профі WSME-250 AC/DC TIG WELDER легші і ефективніші в порівнянні з традиційними. Основним принципом Промінь Профі WSME-250 AC/DC TIG WELDER є використання подвійного інвертора та створення напівхвиль прямокутної форми, яка робить зварювальну дугу більш стабільною, збільшує теплоукладання та очищаючий ефект. Також Луч Профі WSME-250 AC/DC TIG WELDER має функцію імпульсного режиму на постійному тазмінному струмі. Порівняно із звичайним режимом, імпульсний зменшує тепловкладення, покращує стабілізацію дуги особливо на малих струмах. Крім цього, виявляється позитивний металургійний вплив на шов, дозволяючи отримати дрібнозернисту структуру. У цій серії установок передбачено використання піни для керування струмом (опція). Імпульсний режим: режим полегшення зварювання на малих струмах. Протягом зварювального циклу зварювальний струм змінюється від максимального (струм імпульсу) до мінімального (струм паузи). Це дозволяє мінімізувати теплопокладання, знизивши жолоблення, нагрівання деталі; стабілізувати дугу. У режимі середньої частоти пульсації дуга набуває більш концентрованої«кинджальну» форму, що призводить до більш глибокого проплавлення при тому ж теплоукладення. При зварюванні нержавіючих сталей на імпульсному режимі середньої частоти досягається підвищена корозійна стійкість шва, за рахунок утворення дрібнокристалічної структури. Промінь Профі WSME-250 AC/DC TIG WELDER має повноцінні налаштування імпульсного режиму – частоту імпульсів та струм паузи можна змінювати.

Зварювальні апарати Промінь-профі WSME-350 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Зварювальні апарати Промінь-профі WSME-350 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Зварювальні апарати купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Зварювальні апарати и купити Зварювальні апарати Промінь-профі WSME-350 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Зварювальні апарати Промінь-профі WSME-350

Тип зварювальний апарат
Огляд Аргонодуговий
Напруга 220 В
Зварювальний струм Номінальний зварювальний струм 180.0(А)
Максимальний зварювальний струм 350.0 (А)
Діаметр зварювального електрода Максимальний діаметр електрода, що використовується 4.8 (мм)
Мінімальний діаметр використовуваного електрода 0.5 (мм)
Максимальна товщина деталей, що зварюються 10.0 (мм)
Захист від перегріву Є
Розміри Ширина 280.0 (мм)
Довжина 500.0 (мм)
Висота 560.0 (мм)
Вага 21.0 (кг)

* Технічні характеристики Зварювальні апарати Промінь-профі WSME-350 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Зварювальні апарати Промінь-профі WSME-350

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Промінь-профі WSME-350

Код товару: 240177
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 224648
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 222865
Немає в наявності

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →