Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Шліфмашина Промінь-профі ОШМЛ-600Е

Код товару: 224711
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Луч-профи
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Шліфування та полірування машин Шліфмашина Промінь-профі ОШМЛ-600Е

Ексцентрикова шліфувальна машина Луч-Профі ОШМЛ-600 – це ексцентрикова шліфувальна машина з ергономічною м'якою рукояткою для оптимального комфорту роботи та базовою пластиною на липучці для простої та швидкої зміни наждачного паперу. Орбітальна шліфувальна машина Промінь потужністю 600 Вт має регульовану швидкість від 6000 до 13000 оборотів в хвилину і ідеально підходить для шліфування дверей, парканів і навіть підлог.

Ціна: 1763 грн
шт

Опис товару Шліфмашина Промінь-профі ОШМЛ-600Е

 КОМПАКТНА І ЛЕГКА – Ця електрична орбітальна шліфувальна машинка відрізняється легкістю та компактністю, не жертвуючи потужністю. Забезпечує велику маневреність та ергономічний дизайн для зручного використання. СИСТЕМА ВИДАЛЕННЯ ПИЛУ – Цей ручний електроінструмент поставляється з вбудованим мішком для збирання пилу. Це гарантує, що ваша робоча поверхня залишиться чистою. ВЕЛИКА ШЛІФУВАЛЬНА ПОВЕРХНЯ – Ця орбітальна шліфувальна машинка має шліфувальну поверхню діаметром 125 мм з основою на липучці. Це дозволяє швидко та легко замінювати шліфувальні диски за потреби та дозволяє швидко обробляти великі площі.

Шліфмашина Промінь-профі ОШМЛ-600Е Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Шліфмашина Промінь-профі ОШМЛ-600Е в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Шліфування та полірування машин купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Шліфування та полірування машин и купити Шліфмашина Промінь-профі ОШМЛ-600Е в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Шліфмашина Промінь-профі ОШМЛ-600Е

Тип Ексцентрикова шліфувальна машина
споживана потужність 600 Вт
Напруга 220 В
Максимальна швидкість за хвилину 6000-13000 об/хв
Вага 1,4 Кг

* Технічні характеристики Шліфмашина Промінь-профі ОШМЛ-600Е можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Шліфмашина Промінь-профі ОШМЛ-600Е

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Промінь-профі ОШМЛ-600Е

Код товару: 284965
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 119333
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 284980
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →