Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Пускозарядний пристрій Промінь-профі BNC-720

Код товару: 224664
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Луч-профи
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Запускові пристрої Пускозарядний пристрій Промінь-профі BNC-720

Пуско-зарядний пристрій Луч-профі BNC-720 – це швидкий та ефективний спосіб відновити працездатність акумулятора та запустити автомобіль у холодну пору року.

Ціна: 7224 грн
шт

Опис товару Пускозарядний пристрій Промінь-профі BNC-720

 У пристрої є функція ТАЙМЕРА. Зарядний пристрій для заряджання акумуляторних батарей на 12 і 24 вольт має функцію запуску, однофазне живлення, захист від коротких замикань, перевантажень та зворотної полярності, електронне відображення струму заряджання. ПЗУ Луч-профі 720 дозволяє запускати автомобілі з бензиновими та дизельними двигунами (включаючи фургони, легкі вантажівки та трактори). Чотири рівні заряджання: – нормальне заряджання 1 режим. - Нормальна зарядка - 2 режим. – Режим boost –1 положення, – Режим boost – 2 положення. Особливості автомобільного пуско-зарядний пристрій Промінь BNC-720: Функція пускового запуску для негайного запуску автомобіля Захист від випадкової зворотноїполярності Зручний амперметр для відображення швидкості зарядки та стану зарядки Ідеально підходить для заряджання акумуляторів автомобілів, квадроциклів, човнів, тракторів та вантажівок Підходить для свинцево-кислотних акумуляторів Налаштування швидкої / повільної зарядки для безпечної та надійної зарядки якісна конструкція та надійність >

Пускозарядний пристрій Промінь-профі BNC-720 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Пускозарядний пристрій Промінь-профі BNC-720 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Запускові пристрої купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Запускові пристрої и купити Пускозарядний пристрій Промінь-профі BNC-720 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Пускозарядний пристрій Промінь-профі BNC-720

Тип Пуско-зарядне
Підключення до мережі 220 В
Напруга зарядки 12 / 24
Мінімальна ємність зарядженої акумулятора 20
Максимальна ємність зарядженої акумулятора 550
додаткові характеристики заряд до 1,2 кВт, пуск до 8,0 кВт
Вага я

* Технічні характеристики Пускозарядний пристрій Промінь-профі BNC-720 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Пускозарядний пристрій Промінь-профі BNC-720

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Промінь-профі BNC-720

Код товару: 362183
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 127330
На замовлення, 1-3 дні
VULKAN CF400 7525 грн
Код товару: 365582
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →