Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Порохотяг PROFIeurope PROFI 6.1 MF

Код товару: 223435
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: PROFIeurope
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Промислові вакуумні очищувачі, підмітальні машини Порохотяг PROFIeurope PROFI 6.1 MF

Професійний пилосос • максимальна потужність: 1400 Вт • потужність всмоктування: 425 Вт • Контейнер • ємність пилозбірника: 10 л • ступенів фільтрації: 6 • 6,8 кг

Ціна: 9245 грн
шт

Опис товару Порохотяг PROFIeurope PROFI 6.1 MF

Profi Europe Profi 6.1 MF – це професійний пилосос із самоочисним мультифільтром та системою ручного змотування шнура електроживлення. Кабель електроживлення повністю ховається в корпус, що особливо зручно для зберігання та транспортування агрегату. Система очищення включає не тільки мультифільтр, але і фільтр EPA. Пилосос оснащений потужним двигуном AMETEK зі збільшеним терміном служби та термозахистом. Рівень шуму складає всього 67 dB завдяки спеціальній капсулі для зниження шуму та вібрації двигуна. Для регулювання сили всмоктування передбачено розміщений на ручці шланг регулятор. Модель відрізняється легкістю, компактністю та маневреністю. Свободу пересування та безпечний для різних видів покриттів хід забезпечують коліщатка з гумовими обідками. Отже, Profi Europe Profi 6.1 MF – це швидко та чисто!

Порохотяг PROFIeurope PROFI 6.1 MF Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Порохотяг PROFIeurope PROFI 6.1 MF в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Промислові вакуумні очищувачі, підмітальні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Промислові вакуумні очищувачі, підмітальні машини и купити Порохотяг PROFIeurope PROFI 6.1 MF в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Порохотяг PROFIeurope PROFI 6.1 MF

Тип Професійний пилосос
живлення Мережа
споживана потужність 1400 Вт
Об'єм контейнера для сміття 10 л
Додатково Рівень шуму: 67 дБ; Розмір: 340х280х280 мм
Вага 6,8 кг

* Технічні характеристики Порохотяг PROFIeurope PROFI 6.1 MF можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Порохотяг PROFIeurope PROFI 6.1 MF

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на PROFIeurope PROFI 6.1 MF

Код товару: 154247
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 119336
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 303296
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →