Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Порохотяг PROFIeurope PROFI 2

Код товару: 205245
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: PROFIeurope
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Промислові вакуумні очищувачі, підмітальні машини Порохотяг PROFIeurope PROFI 2

Професійний пилосос, із суттєво збільшеною збіркою – до 17 літрів. Призначений для сухого прибирання килимів та підлоги у приміщеннях великої площі, таких як зали, бізнес-центри, пансіонати, санаторії, школи.

Ціна: 7439 грн
шт

Опис товару Порохотяг PROFIeurope PROFI 2

    Пилосос PROFIeurope PROFI 2 - призначений для прибирання як правило великих площ (готелі, офісні приміщення, зали), проте може використовуватися і в приміщеннях з невеликою площею (приватні будинки, квартири). Відмінність пилососу Profi 2 від Profi 1 ― більш місткий збірник, що дуже важливо при збиранні великих приміщень. Незначне збільшення висоти пилососа дозволяє збирати пил у величезний пилозбірник об'ємом 17 літрів. Це дає можливість рідше змінювати самі пилозбірники та відповідно знизити експлуатаційні витрати. Основними перевагами Profi 2 є: двигун підвищеного терміну служби з тепловим захистом; гумова окантовка на корпусі, що захищаєкути меблів від пошкоджень; колеса з гумовими обідками - тихе переміщення та запобігання подряпинам на підлозі; металева збірка, стійка до механічних впливів; рівень шуму - всього 64 дБ завдяки 8-рівневій системі фільтрації та спеціальної капсулі, що поглинає шум та вібрації двигуна; пилозбірник об'ємом 17 літрів, що вимагає рідкісної заміни та знижує витрати на експлуатацію; електронний блок, що відводить статичну електрику з корпусу.

Порохотяг PROFIeurope PROFI 2 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Порохотяг PROFIeurope PROFI 2 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Промислові вакуумні очищувачі, підмітальні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Промислові вакуумні очищувачі, підмітальні машини и купити Порохотяг PROFIeurope PROFI 2 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Порохотяг PROFIeurope PROFI 2

Тип Для сухого збирання
живлення Від мережі 220 В
споживана потужність 1200 / 1400 кВт
Об'єм контейнера для сміття 17 л
Додатково Максимальна потужність всмоктування 425 л
Розрідження: 29 кПа
Функція видування Ні
Рівень шуму: 64 дБ
Рівні фільтрації: 8
Розміри (ДхШхВ), мм 350 x 420 x 390 мм
Довжина кабелю, м 15
Довжина шлангу 2.8 м
Можливість регулювання сили всмоктування з ручки шланга+
Вага 7,6 кг

* Технічні характеристики Порохотяг PROFIeurope PROFI 2 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Порохотяг PROFIeurope PROFI 2

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на PROFIeurope PROFI 2

Код товару: 220854
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 116434
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 154246
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →