Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Пенні борд Profi MS 0855-2 Violet

Код товару: 179870
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Profi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пенні Бордс Пенні борд Profi MS 0855-2 Violet

Пенні борд (Penny board) – це сучасні вінілові (пластикові) скейтборди, створені для комфортного переміщення містом. Завдяки особливому стилю, маневреності та яскравим забарвленням, вони отримали визнання та полюбилися мільйонам райдерів усього світу. Скейтборди Penny добре вписуються в міський ритм життя. Вони стильні, яскраві та зручні. Маючи компактні розміри, такий скейтборд з легкістю поміститься в рюкзак або сумку.

Ціна: 1075 грн
шт

Опис товару Пенні борд Profi MS 0855-2 Violet

 Скейт ― це чудове захоплення дитини, спорт, активний відпочинок та розвиток фізичних навичок. Катання на скейті розвиває координацію рухів, почуття рівноваги (вестибулярний апарат), зміцнює фізично. Пенні борд (Penny board) - це сучасні вінілові (пластикові) скейтборди, створені для комфортного переміщення урбаністичному місту. Завдяки особливому стилю, маневреності та яскравим, молодіжним забарвленням, вони отримали визнання та полюбилися мільйонам райдерів усього світу. Скейтборди Penny чудово вписуються в міський ритм життя молоді та підлітків. Маючи компактні розміри, такий скейтборд з легкістю поміститься в рюкзак або сумку. А дизайн точно не залишить байдужим! Незважаючи на свої мініатюрні розміри, Pennyboard розвиває дуже високу швидкість – адже його колеса створені спеціально для швидкого та м'якого катання.

Пенні борд Profi MS 0855-2 Violet Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Пенні борд Profi MS 0855-2 Violet в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пенні Бордс купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пенні Бордс и купити Пенні борд Profi MS 0855-2 Violet в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Пенні борд Profi MS 0855-2 Violet

Максимальне навантаження 70кг
Підшипники ABEC-7
Колісний матеріал ПВХ
Форма загин з одного боку
Розмір колеса 6х4, 5см
Забарвлення фіолетовий
Стать Універсал
Довжина, див. 57см
Особливості матеріалу колоди пластик
Ширина, див. 15см

* Технічні характеристики Пенні борд Profi MS 0855-2 Violet можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Пенні борд Profi MS 0855-2 Violet

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Profi MS 0855-2 Violet

Код товару: 334466
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 334469
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 334470
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →