Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Пенні борд PROFI MS 0746 Red-blue-violet

Код товару: 179895
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Profi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пенні Бордс Пенні борд PROFI MS 0746 Red-blue-violet

Пенні борд (Penny board) – це сучасні вінілові (пластикові) скейтборди, створені для комфортного переміщення містом. Завдяки особливому стилю, маневреності та яскравим забарвленням, вони отримали визнання та полюбилися мільйонам райдерів усього світу. Скейтборди Penny добре вписуються в міський ритм життя. Вони стильні, яскраві та зручні. Маючи компактні розміри, такий скейтборд з легкістю поміститься в рюкзак або сумку.

Ціна: 860 грн
шт

Опис товару Пенні борд PROFI MS 0746 Red-blue-violet

 Пенні борд, стане чудовим подарунком для дитини чи підлітка. Для того, щоб кататися на такому скейті не потрібно особливих навичок, якщо ви, звичайно, не збираєтеся виконувати складні трюки і стрибки. Цей скейт представлений у яскравих колірних рішеннях. Ця модель відноситься до круїзних лонгбордів, які призначені для переміщення по рівних міських дорогах і підходять для фрірайду, тобто «вільного катання». Оригінальна обробка деки представлена ​​у вигляді антиковзного покриття, що формою нагадує риб'ячу луску. Якісний пенні борд має класну маневреність, їздить плавно і безшумно. Завдяки цим якостям круїзні лонгборди здобули визнання серед професійних.райдерів та новачків по всьому світу. Особливо ефектно виглядає катання у вечірній час, коли починає темніти, оскільки поліуретанові колеса скейту яскраво світяться у темряві. Технічні характеристики Розміри: Довжина деки – 55 см; Діаметр коліс – 6см. Матеріали: Дека - формований пластик + ковзаюча поверхня; Колеса – PU (поліуретан) із підшипниками ABEC – 7; Підвіска – алюміній; Вантажопідйомність – 70 кг.

Пенні борд PROFI MS 0746 Red-blue-violet Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Пенні борд PROFI MS 0746 Red-blue-violet в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пенні Бордс купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пенні Бордс и купити Пенні борд PROFI MS 0746 Red-blue-violet в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Пенні борд PROFI MS 0746 Red-blue-violet

Максимальне навантаження 70
Підшипники ABEC-7
Колісний матеріал поліуретан
Форма загин з одного боку
Розмір колеса 6х4,5
Забарвлення Червоний синій фіолетовий
Стать універсал
Довжина, див. 55
Особливості матеріалу колоди пластик
Ширина, див. 14,5

* Технічні характеристики Пенні борд PROFI MS 0746 Red-blue-violet можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Пенні борд PROFI MS 0746 Red-blue-violet

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на PROFI MS 0746 Red-blue-violet

Код товару: 328028
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 328029
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 328030
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →