Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Шурупокрут PROCRAFT РА-18 BL

Код товару: 229587
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: PROCRAFT
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Викрутки та електричний офіс Шурупокрут PROCRAFT РА-18 BL

Якісний напівпрофесійний шуруповерт здатний забезпечити користувача високою продуктивністю, у парі з порівняно невеликими розмірами та ціною. У конструкції більшості таких інструментів наголошується саме на продуктивності, адже в більшості своїй, вся вартість апарату вкладається в його внутрішню складову. Непоганим прикладом якісного німецького акумуляторного шуруповерта може бути новинка модельного ряду Procraft - Procraft PA18BL. Крім ємнісного 18 В акумулятора на 4000 мАг, шуруповерт також може похвалитися безколекторною будовою електродвигуна.

Ціна: 4171 грн
шт

Опис товару Шурупокрут PROCRAFT РА-18 BL

Така будова означає повну відсутність вугільних щіток, а внаслідок і не потребу їх постійної заміни. Хоча PA18BL використовує і не стандартну для більшості пристроїв його виду компонування, це не заважає йому витримувати серйозні робочі навантаження протягом тривалого часу. За монтаж і свердління, у даного шуруповерта відповідають два положення швидкості редуктора: - 1-а швидкість має діапазон частот від 0 до 350 об/хв, що в парі з високим крутним моментом (максимальний параметр 45 Н * м) - ідеально підходить для монтажних робіт з меблями та іншими дерев'яними виробами. - 2-а швидкість має діапазон частот від 0 до 1350 і невеликий крутний момент, чого буде достатньо длякомфортного свердління більшості типом деревини, а також тонкого металу та пластику. Виконувати регулювання ступеня затяжки і параметра крутного моменту можна за допомогою 20-ступінчастого регулювального кільця (+1 свердління), що дозволяє підібрати більш оптимальні параметри роботи з урахуванням оброблюваного матеріалу. З додаткового, Procraft PA18BL має функцію «автостоп», а також світлодіодне підсвічування робочої зони. Це дозволяє виконувати роботи з інструментом навіть у важкодоступних чи малоосвітлених зонах. Також, зручності додає прогумова рука корпусу та непоганий баланс інструменту, дозволяючи працювати їм однією рукою без постійного почуття втоми чи надмірноїнавантаження. З приємного варто відзначити наявність двох 18 В Li-ion акумуляторів на 4000 мАг, а також зарядного пристрою до них. Акумулятор заряджається менш ніж за годину, коли заряджається від повністю розрядженого до повністю зарядженого. Це дозволяє користуватися однією з батарей, поки друга знаходиться на підзарядці, що може збільшити загальний час роботи. Стежити за станом заряду батареї можна за допомогою спеціальних світлодіодів на його задньому торці.

Шурупокрут PROCRAFT РА-18 BL Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Шурупокрут PROCRAFT РА-18 BL в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Викрутки та електричний офіс купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Викрутки та електричний офіс и купити Шурупокрут PROCRAFT РА-18 BL в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Шурупокрут PROCRAFT РА-18 BL

Тип Шуруповерт
живлення Акумулятор
Швидкість обертання 1 швидкість 0-1350
2 швидкість 0-350
Напруга 18 В
Тип картриджа Швидкозатискний
Обладнання Шуруповерт акумуляторний Procraft PA18BL
Акумулятор (2 шт.)
Зарядний пристрій
Пластиковий кейс
Посібник користувача

* Технічні характеристики Шурупокрут PROCRAFT РА-18 BL можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Шурупокрут PROCRAFT РА-18 BL

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на PROCRAFT РА-18 BL

Код товару: 220539
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 263245
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 362198
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →