Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Шліфмашина PROCRAFT PW-2200ES

Код товару: 229567
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: PROCRAFT
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Шліфування та полірування машин Шліфмашина PROCRAFT PW-2200ES

Загальні характеристики Потужність 2200 Вт

Ціна: 2451 грн
шт

Опис товару Шліфмашина PROCRAFT PW-2200ES

 Углошліфувальна машина Procraft PW2200ES - Професійна болгарка застосовується в різних галузях промисловості та в домашніх умовах. Виготовлена ​​з якісних матеріалів використовується для шліфування, полірування, різання та зачистки та зачистки різних поверхонь від фарби, бруду та іржі. Потужний двигун дозволяє працювати з металом, цеглою та бетоном. Це надійна болгарка для вирішення різних цілей та завдань. Основні переваги товару Кутошліфувальна машина відрізняється багатьма перевагами та дозволяє швидко та якісно виконувати різні види робіт. Серед головних переваг: висока якість; надійність; потужність; безпека; доступна ціна. Міцний пластиковийкорпус захищає всі деталі від потрапляння всередину пилу та вологи. Болгарка витримує механічні пошкодження, удари, тривалі навантаження та різні режими експлуатації. Для зручності під час роботи в комплект входить пластмасова ручка. Її можна кріпити до корпусу з лівого або правого боку. Крім цього, болгарка цієї моделі відрізняється підвищеною зносостійкістю і не потребує складного догляду. Дрібний ремонт можна зробити самостійно. Це безвідмовний та безпечний у роботі інструмент. Навіть у приміщеннях із підвищеною вологістю, корпус надійно захищає від пробою струмом. Термін експлуатації залежить від інтенсивності використання та умов, у яких застосовується інструмент.

Шліфмашина PROCRAFT PW-2200ES Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Шліфмашина PROCRAFT PW-2200ES в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Шліфування та полірування машин купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Шліфування та полірування машин и купити Шліфмашина PROCRAFT PW-2200ES в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Шліфмашина PROCRAFT PW-2200ES

Тип Болгарка
споживана потужність 2200 Вт
Напруга 220 В
Максимальна швидкість за хвилину 8000 об/хв
Обладнання захисний кожух, інструкція, картонна коробка, ключ для зміни диска, рукоятка
Вага 3.5

* Технічні характеристики Шліфмашина PROCRAFT PW-2200ES можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Шліфмашина PROCRAFT PW-2200ES

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на PROCRAFT PW-2200ES

Код товару: 291663
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 176852
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 284967
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →