Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Дриль/Міксер PROCRAFT PS-1700/16

Код товару: 229246
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: PROCRAFT
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Свердла та змішувачі Дриль/Міксер PROCRAFT PS-1700/16

Дриль-міксер • Живлення: мережа • Тип патрона: ключовий.

Ціна: 3096 грн
шт

Опис товару Дриль/Міксер PROCRAFT PS-1700/16

 Дрель-міксер ProCraft PS-1700 – це універсальний інструмент, призначений для виконання широкого ряду завдань, пов'язаних зі свердлінням і не тільки. Цей надійний інструмент має витривалий електромотор в 1700 Вт потужністю, який забезпечує стабільну швидкість обертання в 600 об/хв. Такої потужності цілком достатньо забезпечення високої продуктивності. Особливості: Універсальність Електродриля має 2 режими: свердління та міксер. Дриль - для свердління отворів у різних матеріалах, і також цю модель можна використовувати як повноцінний міксер для приготування будівельних розчинів для шпаклівки, грунтовки, для змішування фарб, лаків і т.д. Фіксатор Натисканням кнопки потімзадати потрібні обороти та зафіксувати їх у потрібному положенні фіксатором. Наявність плавного пуску В електродрилі реалізована система плавного пуску, що виключає ривок при запуску інструменту. Система вентиляції Грамотно спроектовані решітки вентиляції забезпечують ефективне повітряне охолодження електромотора та підвищений захист від пилу. Конструкція Інструмент складається з алюмінієвого корпусу з розташованими в ньому двигуна змінного струму та редуктора. Нижня частина корпусу переходить у рукоятку, де встановлено фіксатор вимикача і сам вимикач. Для максимально зручного використання, є можливість встановлення заднього утримувача та додаткової (верхньої) рукоятки.Підвищений захист від пилу та забруднень. На відміну від дорогих аналогів, вищезгаданий виріб містить модернізовану крильчатку, яка суттєво знижує можливість попадання на обмотку електродвигуна вологи та різних забруднень. Швидкий доступ до щіток Два зовнішні щіткотримачі дозволяють швидко замінювати вугільні щітки після можливого зношування, вони легко відкручуються звичайною викруткою.

Дриль/Міксер PROCRAFT PS-1700/16 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Дриль/Міксер PROCRAFT PS-1700/16 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Свердла та змішувачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Свердла та змішувачі и купити Дриль/Міксер PROCRAFT PS-1700/16 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Дриль/Міксер PROCRAFT PS-1700/16

Тип Міксер
Влада 1700
Тип картриджа Ключовий
Максимальна швидкість обертання 600 об/хв
Діаметр картриджа 16 мм
додаткова інформація Підвищений захист від пилу та забруднень.
Обладнання Дриль ударний ProCraft PS1700; Інструкція з експлуатації; Оригінальна картонна упаковка; Додаткова ручка; Ключ; Запасні вугільні щітки (2 шт.).
Вага 3.8 кг

* Технічні характеристики Дриль/Міксер PROCRAFT PS-1700/16 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Дриль/Міксер PROCRAFT PS-1700/16

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на PROCRAFT PS-1700/16

Код товару: 126917
На замовлення, 1-3 дні
STANLEY STDH8013 3311 грн
Код товару: 219544
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 165915
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →