Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Паяльник PROCRAFT PL1600

Код товару: 229602
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: PROCRAFT
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Паяльні солдати Паяльник PROCRAFT PL1600

Паяльник для пластикових труб Procraft PL1600 - призначений для збирання пластикових труб під час встановлення систем водопостачання. Принцип роботи полягає у розплавленні пластмаси в місцях з'єднання труб, потім дві частини вручну фіксуються між собою – таким чином виходить надійний та герметичний контакт.

Ціна: 1634 грн
шт

Опис товару Паяльник PROCRAFT PL1600

 Модель обладнана нагрівальним елементом на 1600 Вт, потужності якого достатньо для досягнення максимальної температури 300 С. Робоча температура плавно регулюється за допомогою електронного терморегулятора на бічній панелі. Для швидкого монтажу труб різного діаметру передбачені три отвори під насадки. Вони виготовлені з тефлонового покриття, завдяки чому пластик не прилипає та насадки залишаються чистими. Робота можлива з трубами діаметрами 20, 25, 32, 40, 50 та 63 мм, також насадки вільно продаються за інших розмірів. У металевому кейсі завжди зручно зберігати та переносити всі інструменти та сам паяльник. Procraft PL1600 - гарний варіант для побутового застосування, він відрізняється легкою вагою, невеликими габаритами та високою потужністю.

Паяльник PROCRAFT PL1600 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Паяльник PROCRAFT PL1600 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Паяльні солдати купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Паяльні солдати и купити Паяльник PROCRAFT PL1600 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Паяльник PROCRAFT PL1600

Влада 1600
Напруга 230 В
Час нагріву 10
Температура нагрівання з'єднання 50-300
Призначення Для труб

* Технічні характеристики Паяльник PROCRAFT PL1600 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Паяльник PROCRAFT PL1600

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на PROCRAFT PL1600

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →