Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Шліфмашина PROCRAFT PBS-1400

Код товару: 229575
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: PROCRAFT
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Шліфування та полірування машин Шліфмашина PROCRAFT PBS-1400

Стрічкова шліфувальна машина • споживана потужність, Вт: 1400 • швидкість руху стрічки, м/хв: 260.

Ціна: 2752 грн
шт

Опис товару Шліфмашина PROCRAFT PBS-1400

 ProCraft PBS-1400 - потужний, якісно зроблений інструмент професійного рівня, який досить простий та зручний у процесі експлуатації. ЛШМ призначена для шліфування поверхонь та виробів з металу, дерева та інших композитних матеріалів. Також вона може використовуватись і для зняття шару старого лакофарбового покриття. Варто зазначити, що в даній моделі використовується шліфувальна стрічка розміром 76х457 мм. Серед основних переваг шліфувальні машини слід відзначити надійний двигун, потужністю 1400 Вт, який надає шліфувальній стрічці швидкість до 260 м/хв, що в поєднанні з великим крутним моментом забезпечує швидку обробку великої площі поверхні. Крім цього, користувач зможе виставити найбільш підходящу швидкість для обробки тієї чи іншої поверхні. ProCraft PBS-1400 має вбудовану систему відведення пилу, що дозволяє утримувати робоче місце в чистоті.

Шліфмашина PROCRAFT PBS-1400 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Шліфмашина PROCRAFT PBS-1400 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Шліфування та полірування машин купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Шліфування та полірування машин и купити Шліфмашина PROCRAFT PBS-1400 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Шліфмашина PROCRAFT PBS-1400

Тип Стрічкова шліфувальна машина
споживана потужність 1400
додаткові характеристики Ергономічний дизайн Шліфування до найдальших кутів (вузький носик) Електронне регулювання частоти обертання Підвищена потужність при відносно невеликій вазі Можливість кріплення до столу Відкидна робоча поверхня Запобігає подряпинам Покращена система пилозахисту Плавне налаштування швидкості стрічки Надійні підшипники
Обладнання струбцини-кріплення машинки до столу в перевернутому вигляді
Розміри 76х457
Вага 3,3

* Технічні характеристики Шліфмашина PROCRAFT PBS-1400 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Шліфмашина PROCRAFT PBS-1400

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на PROCRAFT PBS-1400

Код товару: 134679
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 258939
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 126025
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →