Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Шурупокрут PROCRAFT PB-960

Код товару: 229593
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: PROCRAFT
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Викрутки та електричний офіс Шурупокрут PROCRAFT PB-960

Шуруповерт • Живлення: мережа • Тип патрона: швидкозатискний • Максимальний момент, що крутить, H*m: 16.

Ціна: 1462 грн
шт

Опис товару Шурупокрут PROCRAFT PB-960

 Шуруповерт мережевий Procraft PB960 - надійний та зручний інструмент широкого застосування. Procraft PB960 вміє свердлити отвори, закручувати гвинти, нарізати різьблення, затискати гайки і це не повний список його можливостей. Секрет полягає в добре продуманій конструкції, адже все необхідне завжди на місці (реверс, фіксатор вимикача, тріскачка), у той же час корпус із міцного високоякісного пластику захищає від можливих ударів чи подряпин. По обидва боки передбачені спеціальні радіатори охолодження, які не дають двигуну перегрітися під час роботи, але на випадок поломки в комплекті є запасні щітки. Швидкозатискний трикулачковий патрон міцно затискає всі необхідні свердла діаметромвід 0,6 до 10 мм. Завдяки гумовим накладкам, шуруповерт добре лежить у руці, а довгий мережевий кабель дасть можливість підібратися до недоступних місць. Характеристики Живлення Мережа Напруга (В) 230 Кількість обертів (об/хв) 720 Затискач патрона (мм) 10 Крутний момент (Н*м) 16 Підсвічування робочої зони Ні Упаковка У картонній коробці Тип патрона Швидкозатискний Тип шуруповерта Ненаголошений Вага (к) (Вт) 960 Кількість швидкостей 1 Комплектація Шуруповерт Procraft PB960 Запасні щітки(2 шт.) Посібник користувача

Шурупокрут PROCRAFT PB-960 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Шурупокрут PROCRAFT PB-960 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Викрутки та електричний офіс купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Викрутки та електричний офіс и купити Шурупокрут PROCRAFT PB-960 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Шурупокрут PROCRAFT PB-960

Тип Шуруповерт
живлення мережа
Швидкість обертання 0-720
Напруга 220 В
Тип картриджа швидкозатискний

* Технічні характеристики Шурупокрут PROCRAFT PB-960 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Шурупокрут PROCRAFT PB-960

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на PROCRAFT PB-960

Код товару: 360064
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 126060
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 224147
На замовлення, 1-3 дні
Revolt ID-12 1548 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →