Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Шурупокрут PROCRAFT PB-1250

Код товару: 234216
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: PROCRAFT
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Викрутки та електричний офіс Шурупокрут PROCRAFT PB-1250

Шуруповерт ProCraft PB-1250 - відмінний варіант для будь-якого господарства, адже це проста в експлуатації модель з гарним набором функцій та чудовими технічними характеристиками. Завдяки ергономічній конструкції, ProCraft PB-1250 досить легко контролювати в роботі, незалежно від складності завдання, що виконується.

Ціна: 1720 грн
шт

Опис товару Шурупокрут PROCRAFT PB-1250

    Шуруповерт мережевий Procraft PB1250 - справжня знахідка для майстра своєї справи. Даний інструмент відмінно справляється з усіма завданнями при ремонті або будівництві, адже освоїти його не складе особливих труднощів. Швидкозатискний трекхулачковий патрон легко і сильно затисне все, що вам потрібно, а саме: свердла, гвинти, гайки, болти, шурупи або шурупи. Механічна тріскачка дозволить вам підібрати оптимальне навантаження, а функція реверсу - витягне випадково затиснуте під час роботи свердло. Вгорі шуруповерта присутній перемикач швидкості на два положення: перший - для затискання, загвинчування або нарізування різьблення (швидкість обертання 350 об/хв), другий - для свердління отворів (швидкість обертання)1100 об/хв). Довгий мережевий кабель та зручна гумова рукоятка створить умови для комфортної роботи цього інструменту. З особливостей даної моделі можна відзначити наявність кришок на корпусі, які призначені для можливої ​​заміни щіток у майбутньому (запасна пара щіток додається в комплекті)

Шурупокрут PROCRAFT PB-1250 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Шурупокрут PROCRAFT PB-1250 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Викрутки та електричний офіс купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Викрутки та електричний офіс и купити Шурупокрут PROCRAFT PB-1250 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Шурупокрут PROCRAFT PB-1250

Тип Шуруповерти
живлення Від мережі
Швидкість обертання 1100 об/хв
Напруга 230 В
Тип картриджа Швидкозатискний
додаткові характеристики Затискач патрона: (мм) 10
Крутний момент: (Н*м) 19
Підсвічування робочої зони
Тип шуруповерта: ненаголошений
Вага: (кг) 1.7
Потужність: (Вт) 1250
Кількість швидкостей: 2
Обладнання Шуруповерт Procraft PB1250
Запасні щітки (2 шт.)
Посібник користувача

* Технічні характеристики Шурупокрут PROCRAFT PB-1250 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Шурупокрут PROCRAFT PB-1250

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на PROCRAFT PB-1250

Код товару: 224701
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 119396
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 311219
На замовлення, 1-3 дні
Narva NCD-12 1806 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →