Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Пила PROCRAFT KR-2750

Код товару: 240429
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: PROCRAFT
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пилки та плитка Пила PROCRAFT KR-2750

Ручна циркулярна пилка - це універсальний інструмент для різання дерева. З його допомогою можна легко виконувати поздовжній різ великих заготовок, вибірку чвертей під різні з'єднання та багато іншого - без необхідності щоразу нести заготовку до стаціонарного верстата. Саме цей фактор дозволяє однаково добре застосовувати таку пилку для роботи як за умов майстерні.

Ціна: 4171 грн
шт

Опис товару Пила PROCRAFT KR-2750

Ручна циркулярна пилка - це універсальний інструмент для різання дерева. З його допомогою можна легко виконувати поздовжній різ великих заготовок, вибірку чвертей під різні з'єднання та багато іншого - без необхідності щоразу нести заготовку до стаціонарного верстата. Саме цей фактор дозволяє однаково добре застосовувати таку пилку для роботи як в умовах майстерні, так і в умовах будмайданчика. Лінійка циркулярних пилок Procraft також представлена ​​безліччю моделей на вибір: від звичайнісіньких до універсальних. Представником саме універсального ряду циркулярних пилок Procraft можна назвати модель Procraft KR2750. Вона трохи відрізняється від молодших моделей циркулярних пилок Procraft. В першу чергу,ця відмінність полягає у більшому розмірі пиляльного диска (200 мм), що вже само собою дозволяє краще справлятися з розпилом великих заготовок. Приводить у дію весь інструмент, продуктивний електродвигун однофазний потужністю 2750 Вт. Його характеристик вистачає для забезпечення стабільної швидкості обертання пильного диска 6000 об/хв. Зі збільшеним показником потужності, зросло і тепловиділення. Щоб убезпечити інструмент від перегрівів та забезпечити його стабільну роботу, KR2750 реалізовано продуману систему відведення гарячого повітря від внутрішніх компонентів двигуна. Виконана вона у вигляді гратчастого кожуха на задньому торці корпусу інструменту. Завдяки великій кількості прорізів, створюється найкращациркуляція повітря: завдяки чому все гаряче повітря відразу ж виходить за межі корпусу апарату. Що стосується інших частин корпусу, то відразу впадає в око наявність паровідвідного патрубка на захисному кожусі пильного диска. Його основна функція - можливість приєднання шланга пилососа для моментального відведення тирси, стружки та іншого сміття від робочої поверхні. Це не тільки дозволяє тримати місце роботи в чистоті, але також значно підвищує видимість місця обробки, що буде вкрай зручно, якщо розпил відбувається за шаблоном. З усього іншого варто відзначити наявність додаткової передньої рукоятки на пластмасовій опорній рамі, а також прогумованої вставки на основний.рукоятці. Разом ці дві особливості дозволяють створювати кращий хват інструменту під час активної роботи.

Пила PROCRAFT KR-2750 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Пила PROCRAFT KR-2750 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пилки та плитка купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пилки та плитка и купити Пила PROCRAFT KR-2750 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Пила PROCRAFT KR-2750

Тип циркулярна пила
Огляд ручна
споживана потужність 2750 Вт
Напруга 220 Вт
Частота 6000 об/м
додаткові характеристики однофазний
Розміри 200 мм
Вага 6.5 кг

* Технічні характеристики Пила PROCRAFT KR-2750 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Пила PROCRAFT KR-2750

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на PROCRAFT KR-2750

Код товару: 139651
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 136379
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 197204
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →