Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Перфоратор PROCRAFT Industrial BH-1550

Код товару: 229472
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: PROCRAFT
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Перфоратори Перфоратор PROCRAFT Industrial BH-1550

Перфоратор Procraft Industrial BH1550 NEW Бочковий є інструментом з двома робочими режимами. Зручний і для побутового, і професійного застосування.

Ціна: 3354 грн
шт

Опис товару Перфоратор PROCRAFT Industrial BH-1550

 Особливості пристрою Використовуючи прилад, плюси можна отримати такі: Легкість не дозволяє втомлюватися рукам. Декілька робочих режимів. Система антивібрації. Шум під час роботи невеликий. Оснащення охолоджувальною системою. При виготовленні приладу використано високоякісні матеріали, завдяки чому термін його експлуатації вдається значно продовжити. Перфоратор ProCraft Industrial BH-1550 має потужний двигун 1550 ват та силу удару 4,5дж. Рукоятка перфоратора виконана із зручного вінілового пластику, що дозволяє з комфортом робити потрібну роботу. Потужний металевий корпус з магнієвого сплаву запобігає перфоратору від перегріву. Є можливість швидкої заміни щіток та можливістьдодавати мастило до робочої групи складових частин перфоратора, не вдаючись до послуг сервісного центру. Перфоратор ProCraft Industrial BH-1550 має три режими роботи. Це свердління, свердління з ударом та відбій. Інструмент має бочкове розташування електродвигуна, що зручно при роботі в важкодоступних місцях. Основна частина корпусу виготовлена ​​з міцного легкого сплаву. Мотор розміщений у пластиковому кожусі та забезпечений крильчаткою охолодження спеціальної конструкції. Вал двигуна та деталі редуктора обертаються на підшипниках SKF промислового типу. Конусоподібні шестірні виконані із сталевого зносостійкого сплаву. Перфоратор ProCraft Industrial BH-1550 оснащений зручним перемикачем робочих режимів.тумблер із фіксатором оборотів. Надійний патрон SDS+ дозволяє використовувати широкий спектр стандартних насадок, оснащений швидкознімною системою. Спеціальна рукоять, що входить до комплектації, може встановлюватись у трьох положеннях.

Перфоратор PROCRAFT Industrial BH-1550 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Перфоратор PROCRAFT Industrial BH-1550 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Перфоратори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Перфоратори и купити Перфоратор PROCRAFT Industrial BH-1550 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Перфоратор PROCRAFT Industrial BH-1550

Влада 1550 Вт
Тип картриджа SDS-Plus
Режими Свердління з ударом
Частота удару в хвилину 3800 уд/хв
додаткові характеристики 1250 об/хв

* Технічні характеристики Перфоратор PROCRAFT Industrial BH-1550 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Перфоратор PROCRAFT Industrial BH-1550

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на PROCRAFT Industrial BH-1550

Код товару: 126046
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 224704
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 163255
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →