Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Перфоратор PROCRAFT Industrial BH-1400 DFR

Код товару: 229489
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: PROCRAFT
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Перфоратори Перфоратор PROCRAFT Industrial BH-1400 DFR

Джерело живлення
Мережа
Тип патрона
SDS+
Максимальна швидкість обертання
0 об/хв
Частота ударів за хвилину
4000

Ціна: 2967 грн
шт

Опис товару Перфоратор PROCRAFT Industrial BH-1400 DFR

 Перфоратор електричний Procraft INDUSTRIAL BH 1400 DFR  - призначений для виконання найскладніших і трудомістких робіт: буріння отворів великих діаметрів, розбивання цегли, наприклад, при прокладанні труб або кабелів, установці сантехнічних виробів та інших роботах. Перфоратор вміє працювати у трьох режимах: 1 режим – звичайне свердління, відмінно підходить для свердління дерева та металу; 2 режим - удар, необхідний руйнування матеріалів високої міцності, проведення демонтажних робіт; 3 режим - обертання з ударом, призначений для свердління бетону, цегли, каменю та пінобетону. Інструмент складається з наступних основних частин: запірна втулка, перемикач режимів, передня та задня рукоятка, на якійкомпактно розташовані кнопки керування машиною. Двигун потужністю 1400 Вт, розганяється до максимальної швидкості 1250 об/хв, енергія удару становить приблизно 2,6 Дж. Матеріал корпусу виготовлений з міцного високоякісного пластику - він надійно захищає двигун та внутрішні механізми від всілякої механічної дії, попадання пилу та бруду. У пластиковому кейсі зручно розташувався цілий набір найнеобхідніших інструментів, в ньому Ви знайдете обмежувач глибини свердління, різні зубила, бури та піки. Інші важливі функції даного перфоратора: реверсування (обертання в протилежний бік) і фіксатор кнопки включення (зручно при довгій, стомлюючій роботі) - присутнійвсе необхідне для максимальної функціональності та повного комфорту.

Перфоратор PROCRAFT Industrial BH-1400 DFR Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Перфоратор PROCRAFT Industrial BH-1400 DFR в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Перфоратори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Перфоратори и купити Перфоратор PROCRAFT Industrial BH-1400 DFR в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Перфоратор PROCRAFT Industrial BH-1400 DFR

Влада 1400 Вт
Тип картриджа SDS+
Режими Буріння (свердління з ударом)
Свердління (без удару)
Сила удару 2.6 Дж
Частота удару в хвилину 4000
додаткові характеристики Максимальний діаметр свердління у бетоні
24 мм
Максимальний діаметр свердління у сталі
13 мм
Максимальний діаметр свердління у деревині
30 мм

* Технічні характеристики Перфоратор PROCRAFT Industrial BH-1400 DFR можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Перфоратор PROCRAFT Industrial BH-1400 DFR

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на PROCRAFT Industrial BH-1400 DFR

Код товару: 291654
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 161718
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 219915
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →