Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Тример PROCRAFT GT-750

Код товару: 233176
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: PROCRAFT
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Тримери та мотоцикли Тример PROCRAFT GT-750

Легкий та потужний триммер ProCraft GT750 від відомого виробника, оснащений телескопічною штангою, D-подібною ручкою та напівавтоматичною шпулькою з ліскою.

Ціна: 2021 грн
шт

Опис товару Тример PROCRAFT GT-750

  Електрокоса буде незамінним помічником при роботі на садовій ділянці, з її допомогою легко прибрати зарості бур'яну вздовж бордюрів, огорож або стін, під деревами та чагарниками, вирівняти край газону. Розсувна телескопічна трубка забезпечує зміну лінійних розмірів тримера одним рухом. Додаткова ручка з еластичною накладкою може бути закріплена відповідно до індивідуальних особливостей оператора. Двигун 0.75 кВт потужності забезпечує обертання різальної насадки з максимальною швидкістю до 10000 об/хв. Для зручності в роботі передня робоча частина (двигун, кожух і волосінь) може регулюватися під необхідний Вам кут (три фіксованих положення), придопомоги спеціального важеля. Робоча частина тримера має колесо на кронштейні для вертикального зрізання трави. Конфігурація повітрозабірних щілин мінімізує рівень забруднення рухового відсіку. Подвійна ізоляція двигуна. Тример не призначений для збирання мокрої трави - після дощу або при рясній росі.

Тример PROCRAFT GT-750 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Тример PROCRAFT GT-750 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Тримери та мотоцикли купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Тримери та мотоцикли и купити Тример PROCRAFT GT-750 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Тример PROCRAFT GT-750

Огляд Мотокоса
Тип Електро
Влада 0.75 кВт
Система різання Лісочка
Вага 3.2 кг

* Технічні характеристики Тример PROCRAFT GT-750 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Тример PROCRAFT GT-750

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на PROCRAFT GT-750

Код товару: 207303
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 314550
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 336901
На замовлення, 1-3 дні
Forte ЕМК-361 2967 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →